Koliko ih je bilo pre mene: Primitivni hir patrijarhalnih čobana ili stereotip?

1. Kosmo aj im kazi sada svima da devojke najvole mleko od kokosa lolcic

2. Mislim ceo zivot ocemo da ih jebemo a kad nam daju picke onda su drolje? Haha lolic. Samo nek one daju picke i sve kul.

Па то је ваљда фора, да ТИ и само ТИ дођеш до пичке, зајебеш остале расплодне бикове, такмичење, спорцки дух. Мерење ките итд. Мсм то је кул и здраво, ал није неки успех ако си 26. Мсм оно, реће она јао колки ти је јао ала јебеш бла бла, али то ти ко да си ишао у експедицију на Вршачки Брег и стигао последњи.

3. javio, mislim da si slab u oba broja.

4. Lololololo, mleko od kokosa...

Labo, koju ruku?

5. >>>ВЕОМА НАПЕТО<<<

6. Па то је ваљда фора, да ТИ и само ТИ дођеш до пичке, зајебеш остале расплодне бикове, такмичење, спорцки дух. Мерење ките итд. Мсм то је кул и здраво, ал није неки успех ако си 26. Мсм оно, реће она јао колки ти је јао ала јебеш бла бла, али то ти ко да си ишао у експедицију на Вршачки Брег и стигао последњи.

Enemi...picka nije sapun brate. Boli me kurac ko je sve bio na bregu sve dok se i ja popnem. U slucaju da mi je samo do jebanja opet naglasavam.

Edit: u ostalom sta kao nikad nisi ortaku nabacio neku klinkicu koja ti laganeze dala? Ili on tebi?

7. sta si se uhvatio za ruku..nebitno koju

8. Ja sam počeo kasno da hebem u 17 godina. Jel se to računa?

9. pseto, ja javia sa puno ljubavi zezam što je kosovar. mleko od kokosa? može...

10. Enemi...picka nije sapun brate. Boli me kurac ko je sve bio na bregu sve dok se i ja popnem. U slucaju da mi je sao do jebanja opet naglasavam.

Па знам, ја то и реко пре неку страну.
    Чек да цитирам своју мудрост.

ништа то није битно битно да си јебо

Енеми, 5. век нове ере

Него причам зашто мислим да је иначе мушкарцима важно и зашто је и теби важно за ту неку изабраницу срца твога.

11. I mleko od kokosa
    bolje bi ti bilo sa mnom
    al ti nemaš ukusa...

jel tako ide pesma?

12. Edit: u ostalom sta kao nikad nisi ortaku nabacio neku klinkicu koja ti laganeze dala? Ili on tebi?

Е нисам, јер сам себична курва, било је могућности само за трговину, три за три и те муње. лоло

13. Ode Labo bez da mu odsečen ruku, a taman mi još ruka fali da sklopim frankeštajna.

14. Ako ti je stalo, sve preko 0 je problem, ali takav je život :)

15. jeste ta pesma... ti voliš njuuu, a tebe jaaa

16. ej, našli ruke i noge kod onog prošle nedelje što je iseckao tipa, valjda u Mirjevu...

17. ti voliš njuuu, a tebe jaaa

TROIKE

18. Сморила га класична мастурбација. Видиш шта нејебица може да начини од човека.

19. Ljubiša, ne odgovara mi to, čujem da ih seckao na sitno. Treba mi cela ruka, taman se ponadao.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.