Koliko ih je bilo pre mene: Primitivni hir patrijarhalnih čobana ili stereotip?

1. pseto, ja javia sa puno ljubavi zezam što je kosovar. mleko od kokosa? može...

nisam ni shvatio uvredljivo

2. Него причам зашто мислим да је иначе мушкарцима важно и зашто је и теби важно за ту неку изабраницу срца твога.

Brate ako sam vec u stanju da biram-biracu.

3. Ako ti je stalo, sve preko 0 je problem, ali takav je život :)

Upravo to sam i rekao. Ako ces da zenis brojka je nula a ako ces da jebes sto veci broj to bolje.

4. najmanje diverzantske grupe, riha?

5. javio i ajde reci koliko mucenica je imalo tu nesrecu da bude sa tobom

6. Trojka-tri-tri prsta-pravoslavlje-crkva-bozje zaposvesti-moralna nacela-bezgresnost-raj-trojka iz raja izasla jbg

7. Ahahahaha...i jesu mučenice...

reko bih ja nego napisaće neko da se kurčim.

8. najmanje diverzantske grupe, riha?

hahaha samo diverzija, dok partner ne izvali

9. Ahahahaha...i jesu mučenice...
    reko bih ja nego napisaće neko da se kurčim.

pa jesu, neka ih je muka naterala..ili su toliki akrepi da ih niko nije hteo ili si ih platio

10. A vidiš koliko je to jadno. Niko te nije uvredio, počeo si da vredjaš i nastavljaš.

Šta ti znaš o meni? Ništa. A samo sam te lepo pitao jesi jebo.

I onda jadno,najjadnije nastavljaš sa vredjanjem. To je izraz nemoći. Nemaš sta da kaźeš, svestan si toga da nisi još jebo i onda vredjaš. Jadno.

11. javio
    Devojka je posle 24, 25 godina...pre toga je mladja punoletnica.

Meni nesto previsok ovaj br mozda sto ja imam 24. U djevojke racunam one od 20+ godina, taman tada negdje prestanu da se iritantno smiju.
    hek, hek, hek, hek
    jak, jak, jak, jak

Što se teme tiče djevojka sa kojom je došlo do prvog pokušaja oplodnje je 4 god starija od mene(zamalo napisah bila a onda se sjetih da je jos uvjek) pa ono tad mi nije smetalo a sa sledećima jos manje.
    Može bit da je zato sto sam glup, ta opcija uvjek postoji.

12. Ma polako, čovek ima vremena...nije to frka, nego stvarno nije ok da vređa.
    Nema onda zabave :)

13. Mortrisa koliko si ih imala do sada i planiras li da stanes?

14. Ledeni, ja iznosim svoje mišljenje. Možda je subjektivno, moja ćerka ima 18, dobio sam je sa 23, klinac brate, veruj mi. Ne samo ja,svako je u 23 klinac.

15. Ljubiša će stati kad nadje ženu.

16. Hahaha stvarno smo zemljaci

17. Znaci ljubisa a

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.