Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pseto, misliš da je zbog toga?
Moguće, moguće...:)
e javio mnogo si podmukao covek.namera ti je bila da me isprovociras sa takvim pitanjem to je ociggledno pa onda kukas sto te zezam, kukas kako sam nevaspitan jer ne mozes nista drugo da smislis..vrlo podmuklo i ljigavo.bas pravi onaj kosovarski stil..ajde sad reci da si me ozbiljno pitao jel sam nekad jebao i da ti ni na kraj pameti nije palo da me omalovazavas ili prvociras, da smo uzivo verovatno bi se kleo u boga, mozda pustio i suzu.jadni javio..batali te fore, retardirane su
što, pseto? ja rodila sa 21, a nisam s kosova, pu pu daleko bilo...
Koliko ti je muz imao tada kosmo? ako si imala muza naravno a ako mnogo pitam reci mi da ga duvam opusteno
Nema onda zabave :)
jel se ovo na mene odnosi
Vidi klinac, da smo uživo odavno bi ti isčupao uši.
Ko kuka?Kažem ti da si jadnik koji ne zna da priča kao odrasla osoba nego vredja kao retard.
I još ti kažem da nisi jebo. Nikad. Možda si bio jeban ali i to teško.
pseto, tek bio napunio 22, a autentični šumadinac, kragujevčanin.
ko nije jebo? saće da ti jebe sjeme kosovarsko
Vidi klinac, da smo uživo odavno bi ti isčupao uši.
Ko kuka?Kažem ti da si jadnik koji ne zna da priča kao odrasla osoba nego vredja kao retard.
I još ti kažem da niji jebo. Nikad. Možda si bio jeban ali i to teško.
aha ovo nisu uvrede..jao kako si ljigav..
Ahahahahaha Riho,ja tebe obožavam...jebo majku mora da smo isti znak u horoskopu...
jel si ti stvarno malouman pa mislis da sam ja neki klinac ili je to samo tvoja maloumna provokacija
AJDE ODJEBI JAVIO, STA JE PROBLEM, JA CU DA GA BRANIM!
LABOKV STANI, STA JE PROBLEM JAVIO?
hahahaha vidi ove boginje, ne voli kosovare, a udala se za šumadinca hahahahaha
a joj ljudi ja šta se radi
Labo, pa vidim da samo to razumeš. Ja te krstim ti vredjaš. Nudiš ruku pa menjaš temu i vredjaš.
I ja još da ti kupim krem bananicu valjda?
AJDE ODJEBI JAVIO, STA JE PROBLEM, JA CU DA GA BRANIM!
Brani ga! I treba!
inače ćemo da mu nadjemo pičku pa će morati da jebe!
I šta će onda?
riha, bila glupa sa 21, jedva punoletna. sad sam daleko pametnija...
SALIM SE! xD NEGO AJMO SVI KOD GOSPODJA KOSMOPILITE U STACIONAR NA PARTIJU VRUCEG SEKSA!!
javio, objasnio sam ti sta ti radis..vrlo ljigavo i podmuklo.pocnes da provociras uvek prvi pa kad ti uzvratim onda kukas kako vredjam.rekao sam ti da je to jadno i ljigavo i okani se toga.ako ne moze da se nadmeces sa nekim na taj nacin onda nemoj da pribegavas tako ljigavim forama