Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Uvek ih je bilo pre tebe ili nas. Takođe je normalno, da je neko od njih bio daleko bolji u određenim segmentima, od veličine u oba pogleda, preko karaktera, ličnosti, novčanih primanja.
Međutim, čim te ta devojka trpi izvesno vreme, budi siguran da i sam poseduješ kakav individualni kvalitet. Ili jednostavno jebeš morona.
JEL DAJE?
Labo, ajd idi ispočetka i vidi ko je prvi počeo.
I ko je tebe zvao, gde ćeš ti kad ti ne jebeš
ne znaš gde radim, labokv? ima koje oće, ugasiću svetlo, ima 23 preslatke.
inače ćemo da mu nadjemo pičku pa će morati da jebe!
I šta će onda?
hahaha to izgleda polazis od sebe, tebe su jedva naterali da jebes.evo ima i snimak
http://www.24sata.hr/fun/srbija-otac-darovao-sinu-prostitutku-za-roendan-61335
вас двојица да престанете да серете коначно.
O budale.
Evo ti si pobednik.
Samo mi nisi odgovorio jesi jebo? Ikad?Ali za stvarno, ne važi ono, tri korne penal, tri drkanja jedno jebanje.
ne znaš gde radim, labokv? ima koje oće, ugasiću svetlo, ima 23 preslatke.
pa reci mi, aj da ti ucinim..posalji prvo sliku u inbox
javio, sto si opsednut jebanjem, malo si zagoreo nesto noobo
Ajde pozdrav.
Uživajte.
labokv, ne mene, al ima kod mene na poslu baš iskusne.
вас двојица да престанете да серете коначно.
IZVINI LAIK, TI SI IZGLEDA DOSAO OVDE DA NAUCIS NESTO O TIM STVARIMA..EVO JA PREKIDAM SVADJU
+
Hahaha, kakva si ti kraljica.
to je fora da ispipa teren..kao nisam ja u pitanju nego moja poznanica
ahaha zna mortriša de radim
gerijatrija?
u starackom domu..trazi mladu krv za promenu
sve znaš, riha...
hahaha lupio sam, aj sver