AKO VAM NEDOSTAJU POSTERI U PITANJU JE BAG I NEMOJTE DA POSTAVLJATE PITANJA PO FORUMU GDE SU MI POSTERI, BICE VRACENI

1. A šta će ovi koji su otišli u minus?:)

2. Čekajte, kol'ko vidim, meni procentualno nedostaje najmanje postera. Je l' to znači da sam ja najbolji posterdžija?

3. Agilni,čija je to struktura na tvom avataru?

4. vesnam

Fali mi 7 postera,ljudi.

A ti si ta famozna snežana!?!?

5. Uroš
    Вукајлију је запосео демон који брише постере аутора са малим китама.

Kod mene sve u redu, dakle...

6. Што не кажете истину кад је очигледна на задњој страни коњкурса? Пура што бришеш коментаре подршке већ остављаш само тролове и небитне коментаре. Не можемо у ЕУ док се истина не сазна

7. Nemoj vesnam molim te, provaljena si, poster je šifra za jeger, nemoj tu neku zamenu teza da guraš, neke patuljke i to... PRIZNAJ!

8. Neću da ti kažem,ćeloovi. :D nijesam ja Snežona.

9. JA JEBEM DEMONE KOJI POSTERE BRIŠU!!1

10. Док се то не реши, таман да уведемо оне Синан ранкове за постере.

11. Samo mi recite da su nestali snežana i 7 jegera!!!!!!!

12. где су постери? где се крију?

13. Добра идеја Хујице 3:)

14. DE SU MOJI POSTERI!???
    hahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha

15. Офтопик: Гиго, јес ти имао тај ницк можда на крстарици?

16. imao sam svasta. jednom sam cak imao i malog zeca... Divan je bio i voleo je da se mazi.
    Zvao sam ga Bucko. Stvarno je bio simpatican... Ahhh... Bucko....

17. hahahaha ostade mi samo 6 postera! dobro je da se ti poeni ne računaju više, gomila ljudi bi dobila srčke!

18. E, a posteri vam možda i neće biti vraćeni :(

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.