AKO VAM NEDOSTAJU POSTERI U PITANJU JE BAG I NEMOJTE DA POSTAVLJATE PITANJA PO FORUMU GDE SU MI POSTERI, BICE VRACENI

1. Знао сам да то што сам открио истину о Пурету неће проћи без великих потреса на Вукајлији! Буди човек пошаљи ми макар певете Пура

2. Kurac, meni sa vrata nestao poster Neđe s Manjače. Reaguj!

3. STEFANE KOSTIĆU VRATI NAM POSTERE DECHKO

4. коњкурс пропада :(

5. Који је задњи постер био на коњкурсу Милице?

6. Jericho
    Pustite sad ovaj veliki bag, resavajte bag koji se zadesio nesrecnom Agilnom. Agilni, mi smo uz tebe, IZDRZI!!!

Je l' ovo neka prozivka zbog moje skromne kolekcije postera? Alo, dečkoooo!?!11

7. Од тад је све почело

8. Predlažem rvanje u blatu selenijum i čokoladne!

9. Je l' ovo neka prozivka zbog moje skromne kolekcije postera? Alo, dečkoooo!?!11

Meni su nestala OBA! Ko deca su mi bila! Na sta ti ja licim da se sprdam sa takvim dusevnim bolom?!?! 121111!!

10. Haha, kod tebe ne može ni da se klikne kad ih je NULA. Haha!

Ne, ozbiljno sad, kako ćemo bez njih?

11. Haha, kod tebe ne može ni da se klikne kad ih je NULA. Haha!

Ne, ozbiljno sad, kako ćemo bez njih?

Ja sam vec zvao mlekaru, objavice slike mojih postera na tetrapaku, ako ih je neko video.
    'vako nesto:
    http://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/1995557.jpg

12. Meni samo nije jasno kako će rešavanje baga uticati na činjenicu da meni moji posteri nedostaju. Posteri moji, nedostajaćete mi zauvek. Jako, jako tužni smajli.

13. Sreca da sam imao samo 2 postera, pa mogu da mi objave oba na jednom tetrapaku. Ne znam sta cete vi sa 100+ postera da radite, d'objavite poternicu, da ne kazem teralicu?

14. Meni fali oko 100 komada. Ništa strašno. Ionako su gomna.

15. Ти са више постера нек их мете у читуљу, ту ће стати на једну страну и реално мало човек да се насмеје листајући те црне стране.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.