Ja sam jednom, a beše to miting Kosovo je Srbija praćen paljenjem ambasada (uzgred, baš na moj rođendan), radio od 7 ujutru do 1 iza ponoći neprekidno. Uglavnom po ulici, izveštavajući. Jebo sam mu kevu.
- Напио се 4 пута на дан.
- Појео 2 тепсије пите. И то не неке мале тепсијице.
- 48 пута скочио са моста у сат времена, за опкладу. Рекао сам да ћу скочити 30 пута, али је нешто ушло у мене па сам још и више.
- Нисам спавао више од 50 сати. Нисам користио ништа, само ми се није спавало.
- Играо Доту од 8 ујутру до пола 10 увече. У 10 отишао у град, вратио се у пола 3 и опет играо, до 6 овај пут.
- Попушио три кутије за нову годину.
Кад сам се први пут напијо од лозе (шатро домаће, квалитетне) повраћао то вече једно 6-7 пута, а онда ујутро од 6 до 1-2 поподне, сваких 10-15 минута у просјеку.
Ja i ortak sa 70 dinara otisli na gostovanje Vojvodina - Zvezda (bili na tekmi, vratili se kuci siti i naduvani).
Pljunuo 14 metara.
sjebao 3 telefona za 2 dana.
polomio nogu dan pred ekskurziju.
usivao glavu 3 sata pred maturu.
polomio ruku dan pred more.
napravio na jednom clan war-u u kanteru 40 ubistava (5vs5, 15 rundi).
Ja sam jednom, a beše to miting Kosovo je Srbija praćen paljenjem ambasada (uzgred, baš na moj rođendan), radio od 7 ujutru do 1 iza ponoći neprekidno. Uglavnom po ulici, izveštavajući. Jebo sam mu kevu.
oxe ti novinar ?
Gilipterčino, ja novinar. :)
To što si otvorio temu(ako i jesi, mrzi me da proveravam), ne znači da ti post nije besmislen.
Pročitaj ono tvoje za bus ponovo, naglas ako ti pomaže. Ako nađeš ikakvu vezu sa rekordima, ja sam sebi popušim kurac.
Ionako mi malo fali, samo još da se motivišem i do'vatiću.
- Напио се 4 пута на дан.
- Појео 2 тепсије пите. И то не неке мале тепсијице.
- 48 пута скочио са моста у сат времена, за опкладу. Рекао сам да ћу скочити 30 пута, али је нешто ушло у мене па сам још и више.
- Нисам спавао више од 50 сати. Нисам користио ништа, само ми се није спавало.
- Играо Доту од 8 ујутру до пола 10 увече. У 10 отишао у град, вратио се у пола 3 и опет играо, до 6 овај пут.
- Попушио три кутије за нову годину.
Кад се сетим још нечега занимљивог, додаћу.
A šta, kao ovo prethodno je bilo zanimljivo? :)
Не бре Оксе, ниси ме разумео. И то претходно је занимљиво. :)
Кад сам се први пут напијо од лозе (шатро домаће, квалитетне) повраћао то вече једно 6-7 пута, а онда ујутро од 6 до 1-2 поподне, сваких 10-15 минута у просјеку.
@ Midori
Колико се ја у Дрину реку разумем она није много дубока те се практично на многим местима може прегазити ?
Једина тешкоћа би могла бити брзина тока ?
Učestvovao u najjačoj temi na sajtu.
http://vukajlija.com/recnik/autori/22912
nije moj ali ipak je rekord. lik za godinu dana napisao 170 defki a nikad nije ni jedan jedini post ostavio na forumu?
Ja i ortak sa 70 dinara otisli na gostovanje Vojvodina - Zvezda (bili na tekmi, vratili se kuci siti i naduvani).
Pljunuo 14 metara.
sjebao 3 telefona za 2 dana.
polomio nogu dan pred ekskurziju.
usivao glavu 3 sata pred maturu.
polomio ruku dan pred more.
napravio na jednom clan war-u u kanteru 40 ubistava (5vs5, 15 rundi).
Istinu govori, ja se userem kad krene.
ja 23 do 25 kinuo :)
@Della Salute: Nije drina uopste duboka, ali je neverovatno brza i jaka (i hladna), u nekim delovima toka je nemoguce stajati/hodati.
Jedan neslavan: zakucao se sa 70 km/h Jugićem u parkiran kamion i ostao živ... prošao sa dva naprsnuća.
pokosio 12 ari za jedan dan (bez pauza), obicnom kosilicom
Rekao svoje ime i prezime u podrigu.
Danas sam kinuo negde oko 100 puta, dok sam malopre vezao 10 uzastopce.
Rokno 4 ispita u jednom roku (prošlogodišnjem junskom). Pošto sam 4 i prijavio tog roka, imam 100% učinak.