Vaši rekordi

1. Preso jednom vise od 30 km peske. Bio na uranku za prvi maj na jednom brdu pa posle na neko drugo brdo u picku lepu materinu na fudbal. Pa posle toga kuci. Spavao sam 20 sati posle toga.
    4 "domace"(6.25 m) i 2 NBA trojke u nizu. Usralo me, jebiga.
    Jednom kad sam bio mali i igrali se onim kurcicima bejblejdovima, ako neko razume o cemu pricam, zavrteo sam ga skoro 5 minuta. Mozda zvuci malo, al niko nije mogo vise.

2. Jednom kad sam bio mali i igrali se onim kurcicima bejblejdovima, ako neko razume o cemu pricam, zavrteo sam ga skoro 5 minuta.

Мени је рекорд био 3 минута... лололол

3. Minut i 15 sekundi zadržao dah. Davno. Moram opet probati uskoro.

4. Pre 2 dine rekord u drzanju daha:
    3:02
    sad posle pljuga
    koljem se za 2:00

5. Igrao sa jos tri ortaka plejstejsn 3 (PES). Od petka 9h (ujutru) do nedelje kasno uvece. Vodu smo zamenili kafom bili.

6. -Препливао нешто преко 1.5 км за дан.
    -Недељу дана нисам излазио напоље, не би и више да нисам морао на испит.
    -Дао 6 испита за 10 дана. Оцене нису битне. :)

7. -Препливао нешто преко 1.5 км за дан.

Dok sam bio u formi, plivao sam 6 km dnevno, za sat ipo.

8. A sta ima veze i da je 6?? Vazno da si prosao ;)

9. Знам да није нешто, али то је било на зимском распусту трећег дана на базену.

10. Исрао говно од око пола метра без распарчавања. И притом потрошио буквално целу ролну папира. То је било мучење, али сам поносан на себе и на моје говно.

11. Mlato, to je skroz ok ako se nisi nikad bavio plivanjem. Ja ovako van kondicije jedva mogu toliko, a relativno ozbiljno se bavim plivanjem.

12. Ostao sam budan 72h.

13. Ostao sam budan 72h. I spavao 14 posle toga.

14. -pogodio 7/7 trojki na tekmi za poluvreme...trener me kasnije nije ni uvodio u igru i ja ga ispickaram i od tada ne igram
    -sprzio 3 i nest kutije pljugi za dan
    -popio preko 3 l cistog crnog vina
    -ubacio grudvu u rupu precnika pola metra sa nekih 30ak metara

15. Pored onog gore navedenog industrial je još i:
    -kupovao jednu knjigu za fax rekordnih 40 i nešto sati, otišavši u petak ujutru a vrativši se u subotu uveče
    -ugradio 10 kulera za komp, mimo postojeća 3
    -dva puta za jedno veče zaspao na wc šolji (vuspra je kriva)
    -popio dve flajke pelinkovca za jedno veče/noć (prvo onu veliku od litar a onda onu manju od 700 ml čini mi se)
    -napisao 3 odabrane defke za manje od mesec dana (tipa ktitora bez)
    -išamarao majmuna 10 puta za jedan dan, smenjujući Dženu i Aziu Kareru (mada to beše još krajem osnovne)

16. Појео 16 јаја за Ускршњи доручак прошле године!

17. 25 мића албањозе за један дан ја и 4 ортака.
    Препешачио од Младеновца до Крсне. (16 км)
    Литар текиле за пола чуке. Испирање афк.
    Свршио за 52 секунде.

има их доста.

18. Свршио за 52 секунде.

Ја сам једном за 20ак секунди.лолол

19. Док сам дркао. Не јебаололо

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.