Vaši rekordi

1. sa nekih 5 goduna jedno vreme gledao kralja lavova po 1-2 puta na dan

2. Ја гледао Симпсонс д муви 30ак пута.

Само једном гледао, мораћу опет. Одличан је. :)

3. Јебе. :)
    А нисам га гледао 2 године. Мораћу и ја опет.лоло

4. Znam Ringeraja napamet.Svaku recenicu! Ovde se gorile jedu za dorucak,braaateeeeeeeeee! :D

5. Smejao se toliko jako, da mi je nestalo vazduha, i onesvestio sam se. Pao sam, i puk'o glavom u kamen. Zvuči kao crtać.

6. Јебао сам на теми Теретана са Бурзумом десетак страна без престанка!

7. Једном у Дивљани појео 25 прженица и нисам повратио ... отприлике 2 хлеба типа "Сава" (за београђане) или 2 житопекова .. без окрајака ...

8. kolko ti imaš kila?

9. фатал ерор malopre

Једном у Дивљани појео 25 прженица и нисам повратио ... отприлике 2 хлеба типа "Сава" (за београђане) или 2 житопекова .. без окрајака ...

"Sledece cega se secam je, budi me keva sa recenicom, necu vise da ranim truta!"

10. kolko ti imaš kila?

Ne zna, kad stane na vagu, piše fatal eror :D Šalim se, naravno.

11. Ne zna, kad stane na vagu, piše fatal eror :D Šalim se, naravno.

oh snap :D

12. kolko ti imaš kila?

77 ... то било одавно, и био сам клинац и алав ... мада волим да поједем кад је добра екипа .. рецимо, исто са буразером од тетке док је служио у Скопљу ШРО 1989. седнемо на Дебар малу у кафану и омлатимо нас двојица 100 ћевапа .. док их једемо конобари се скупљају и навијају .. и дају пиво гратис за српске јунаке .. увек су нас готивили македонци ..

13. 100 ћевапа? Мислим да бих умро кад бих појео двадесет, а имам 90 кила.

14. Al ste natovljeni mamu vam jebem, ja svega osamdes. :)

15. па сад и ја не би могао више од 20-30 .... а брат био и остао са добрим апетитом .. сад цени 140 живе ваге ...

16. Al ste natovljeni mamu vam jebem, ja svega osamdes. :)

Ало бе .. ја бијафра ... 77 .. трошим се на дневној бази доста, али доста и уносим .. :)
    а да отворимо тему - колико сте натовљени? :)

17. Има већ "Димензије Вукајлијаша".

18. Comatose pre 8 minuta

Има већ "Димензије Вукајлијаша".

de, linkuj to lololo

19. Nisam oka sklopila 5 dana, jednom popila litar vinjaka za jedno veče, pojela 8 pohovanih paprika,nas četiri cimera ispušilo 71 džok za tri dana, pojela 5 kutija fitosepta u roku od dva sata i umalo zaglavila u bolnici.. debilni potezi, sve u svemu ništa dobro..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.