![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
sa nekih 5 goduna jedno vreme gledao kralja lavova po 1-2 puta na dan
Само једном гледао, мораћу опет. Одличан је. :)
Јебе. :)
А нисам га гледао 2 године. Мораћу и ја опет.лоло
Znam Ringeraja napamet.Svaku recenicu! Ovde se gorile jedu za dorucak,braaateeeeeeeeee! :D
Smejao se toliko jako, da mi je nestalo vazduha, i onesvestio sam se. Pao sam, i puk'o glavom u kamen. Zvuči kao crtać.
Јебао сам на теми Теретана са Бурзумом десетак страна без престанка!
Једном у Дивљани појео 25 прженица и нисам повратио ... отприлике 2 хлеба типа "Сава" (за београђане) или 2 житопекова .. без окрајака ...
kolko ti imaš kila?
Једном у Дивљани појео 25 прженица и нисам повратио ... отприлике 2 хлеба типа "Сава" (за београђане) или 2 житопекова .. без окрајака ...
"Sledece cega se secam je, budi me keva sa recenicom, necu vise da ranim truta!"
Ne zna, kad stane na vagu, piše fatal eror :D Šalim se, naravno.
oh snap :D
77 ... то било одавно, и био сам клинац и алав ... мада волим да поједем кад је добра екипа .. рецимо, исто са буразером од тетке док је служио у Скопљу ШРО 1989. седнемо на Дебар малу у кафану и омлатимо нас двојица 100 ћевапа .. док их једемо конобари се скупљају и навијају .. и дају пиво гратис за српске јунаке .. увек су нас готивили македонци ..
100 ћевапа? Мислим да бих умро кад бих појео двадесет, а имам 90 кила.
Al ste natovljeni mamu vam jebem, ja svega osamdes. :)
па сад и ја не би могао више од 20-30 .... а брат био и остао са добрим апетитом .. сад цени 140 живе ваге ...
Ало бе .. ја бијафра ... 77 .. трошим се на дневној бази доста, али доста и уносим .. :)
а да отворимо тему - колико сте натовљени? :)
Има већ "Димензије Вукајлијаша".
Има већ "Димензије Вукајлијаша".
de, linkuj to lololo
http://vukajlija.com/forum/teme/6764-dimenzije-vukajlijasa
Nisam oka sklopila 5 dana, jednom popila litar vinjaka za jedno veče, pojela 8 pohovanih paprika,nas četiri cimera ispušilo 71 džok za tri dana, pojela 5 kutija fitosepta u roku od dva sata i umalo zaglavila u bolnici.. debilni potezi, sve u svemu ništa dobro..