Прелазни рок

1. slab nesto ovaj prelazni rok do sad, nista zanimljivije se nije desilo

Prelazni rok za većinu evropskih liga počinje tek 1. jula.

2. Eduardo Pacheco stigao u Partizan,VInisius Pacheco u Zvezdu...Zvezda doveli i Bruna Mezengo iz Flamenga....Sve mi se cini da ce sledece godine prvenstvo biti veoma zanimljivo...Brazil se preselio u Srbiju. :)

3. Kaka ide za majkona... olololo I PLUS KEŠ!

4. bvdlga
    Eduardo Pacheco stigao u Partizan,VInisius Pacheco u Zvezdu...Zvezda doveli i Bruna Mezengo iz Flamenga....Sve mi se cini da ce sledece godine prvenstvo biti veoma zanimljivo...Brazil se preselio u Srbiju. :)

Bice, prvih 10 kola

5. Dzanki decko,pali.

6. Kaka ide za majkona... olololo I PLUS KEŠ!

Jel me lozis?? Koji ce kurac taj smrad govnavi u mom Interu....PU!

7. Ocu, samo nemoj da pocnes ono tvoje..

Cak i da Partizan osvoji ovu sezonu, Zvezda osvaja sledecu..

8. Naša liga je u svakom slučaju transfer blama,mi mentoli se nešto ložimo zbog ljubavi prema klubovima,ali sve je to u kurcu :(

9. Tema je prelazni rok....Niko se do sada nije nasao pametan da kenja,nego si ti dosao.Zaobidji nas tvog shvatanja fudbala,pisi na drugim temam to sto hoces,ovde mozes slobodno da napises da je Rankovic dosao u Partizan...A cek,tebe to ne zanima...

10. Извините чика бвдлга, причамо кад се заврши сезона..

11. Marko Jovanovic presao u Vislu,Fejsa u Olimpiakos,Ninkov u Tuluz,Borjan iz Rada u Sivas,Saranov u Makabi...Sranje,mogla je Zvezda da uzme nekog od ove dvojice,realno su bolji od Bajkovica.Nema veze,bar ce da brane u jacim ligama malo,pa da ne gledam Brkica u reprezentaciji...

12. Partizan će izmeniti pola tima(čuo sam za ovog Rankovića,ništa posebno je),ne valja im to bog zna šta,ko će uzeti titulu,ne znam stvarno,da li će Toleta smoriti da samo Partizanu daje titulu pa da da nama koju...Lukić će promeniti ploču budemo li prvi a onda će Đura krojač da sere.

13. čuo sam za ovog Rankovića

Moj porodicni prijatelj,a iskreno nemam pojma kakav je fudbaler....

14. Greota za Šaranova,dobar je golman...Stamenog ko šiša,nek jebe sad onu Silviju u Azerbejdžanu i nije za bolji klub od Nefčija...

15. Јовановић и Илиев у Висли Краков ,Роберто Карлос у Анжију , Матераци раскинуо уговор са Интером, Мексес у Милану , Пирло у Јувентусу ,Клосе у Лациу ,Демикелис у Малаги , Ван Нистелрој у Малаги , Матијсен у Малаги (дреше кесу Мурати) , Тулалан у Малаги , Кркић у Роми ................. мада маса трансфера креће од 1. јула ..

16. Да да да, Кркић у Роми, да не верујеш..изгледа да Барси не треба више грејач

17. Malaga je dovela Demikelisa jos prosli prelazni rok,i jos dvojicu,Baptistu i ne znam koga jos...Znaci po imenima imaju sabijacku ekipu.Tu su i Mareska,Buonanote,Portiljo...Anzi je isto odresio kesu,i evo fino im ide,fazon peti su u prvenstvu.Ja realno cekam bombu,tj da Tevez predje u Inter,i da mogu mirno da spavam.. :)

18. Krkić je prepumpan lik,grejač klupe treba da mu piše kao pozicija na FM. :) Ma da ljudi,prelazni tek počinje,biće dva meseca transfera i novinarkih patki.

19. Boaš na klupi Čelsija, biće interesantno gledati kako će se snaći.

20. Anži i Malaga su budući hitovi,u današnjem fudbalu para vrti gde burgija neće.Lukić i Đura da su pravi bi trebalo bulju da daju da nam dođu neki šeici u Zvezdu i Partizan :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.