Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/260223/Gordon-Remzi-Kuvari-ne-bi-smeli-da-budu-debeli
Sta vi mislite o ovome?Posto ja u kome god restoranu da sam radio praksu imao je bar po jedan kuvar ili stvarno debeo ili onako sa malo vecim stomakom...Plus moja dva profesora...
Kakve veze ima?
Pa procitaj...Ovaj...Msm da kuvar moze bilo kako da izgleda...Ok sem da ima kosu do guzice bradetinu i to...Ali stomace i fizicki izgled nije bas toliko bitan...Vazno je da dobro kuva...
Koji vam je večeras sa ovim temama?
Ajde prosvetli nas nekom pametnom temom....
Kuvar bez stomaka ko' žena bez dupeta! :)
Pa da i ja to mislim.Nikakve veze fizički izgled nema.
Gordon, to onaj što mu drugi kuvaju u emisijama pa se on na to posere jer to američka publika voli? I onda je on kao neki jeben kuvar? Koji ne kuva.
Ok Gordon jeste bas bas vrhunski kuvar :) al stvarno se iskenjo sa ovim...Plus kuvari su vecinom u kuhinji niko ih i ne vidi...
A Jamie Oliver?Rastura,evo reci sam.
A nije ni debeo.
Moj ćale ima sto dvajes pet kila i jebe kako kuva. Oni iz kafane "na ćošku" mu mažnjavaju recepte.
A nije ni debeo.
Jamie-a obozavam..on mi je idol...
Slicno ko moj cale...Moj cale je kuvar 5. stepena i ubija kako kuva
Gordon i Džejmi su voditelji, a kuvanje im je negdje iza toga.
Ok tvoje misljenje :)
Jesi li ijednu emisiju Džejmijevu odgledao?
To im je posao.
On je prvo postao kuvar,pa onda voditelj.
Gordonu smeta sve i svašta...
Jesam, njegovu emisiju.