![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma ljudi postavljaju pitanja, a da ne pročitaju ni post iznad njihovog. U kome se, sticajem okolnosti, nalazi isto pitanje sa odgovorom đuture. Bole ih kurci, bitno je postovati. Zagalamiti jebiga.
Od kad sam se ja registrovao na ovaj sajt dogodile su se dve normalne diskusije. Jedna je bila o Zeitgejst-u, a druga o nečemu još dosadnijem. Ne vredi.
Meni mindeđ, samo konstantujem. :)
Svako je pri registraciji prošao neku vrstu inicijacije. To je zdravo. Očvrsne čovek.
A Vukajlija je postala veoma komercijalan sajt, pa se u skladu sa tim pojavljuje krš autora kojima je namera samo pravljenje postera i trolovanje definicijama tipa "zašto si mi obrisao poster, jes da je golo govno, al ja imam prava kao i svi ovde, zato ću da iskoristim moje tri definicije, pa ću da zatrpam ove dve dobre na prvih 12 strana sa još govana". E takve vredi trolovati.
Došo ja na sajt, napravio profil! Reko, ma ja sam do jaja duhovit, sad ću da izbacujem fore da svi popadaju na dupe! Kad ja tamo a ono međutim! Glupe defke koje se samo mojim pijanim ortacima sviđaju! Kukam što treba 50 poena za čet, upoređujem sa američkim tinejdžerskim trendom. Minusuju me, kritikuju u komentarima... Ja, ko i svaki vo, počnem da pizdim. E tu se nađe Cara, tada Hrnjau, koji me iskreno osokoli. Zbog njega i Električara sam i ostao na sajtu. Da su me još i trolovali, verovatno bih napustio sajt. Pa mi je malo bezveze da trolujem novajlije, iako to činim nekada, ćef mi dođe. Ali retko.
Krivo mi je za Caru, majke mi. Volim to netolerantno, ali sa ukusom, podjebavanje!
Не знам, мени се допада кад новајлије пљују ктиторе. Капирам, сви смо били почетници, све то разумем, али ваљда умеју да прочитају неке ствари или директ грлом у јагоде....
Животна прича многих младих Вукајлијаша, међу којима сам ја - Цара и увођење у пандан организацију...
Mene je ovaj komentar dirnuo, ali onako baš. Definicija je bila u plusu, bez nule i onda je dečko lupio minus, video da je ktitor pisao i stavio ovo
Baš mi ga bilo žao, kontao je da sam moderator pa da se ne zameri, šta li :)))
Ko ih jebe, nek čitaju uputstvo...
Управо. А и кул је некако кад почну да кмече и пљују и прете смрћу ктиторима.
Jednom je lik napisao
Što jadnom kajzenu, i nije bio na komentarima na toj definiciji, pogledam čoveku profil, lik registrovan 2007.godine?
Е сад се Л0Лче пробудило и дошло да кобјасни пар ствари...
Када сам прошле године дошао на овај сајт, онако млад и неискусан, моје писање је било горе него сад (да, могуће је) и, наравно, никоме се није свиђало, поготово не модераторима који имају истанчанији укус од осталих аутора, тако да су ми дефиниције биле брисане. И пошто сам, као што већ рекох, био на самом почетку биствовања овде, врљао сам по сајту, врљао, врљао и наврљао на картицу звану
КТИТОРИ
И тада сам, опет напомињем, био сам нов, био сам млад и зелен, опцију ктиторства која гласи:
kozmetička izmena/brisanje sopstvenih definicija i postera iz perioda dok je bio zakup Ktitor naloga
разумео као:
измена/брисање дефиниција за време трајање ктитор налога
И рекох себи - У КУРАЦ БРЕ! ОВИ ДАЈУ ПАРЕ И МОГУ ДА МИ БРИШУ СВЕ ШТО ИМ СЕ ДИГНЕ ТУКИДИД!!!
И у налету те фрустрације, настала је огорченка "Ктитор", која је гласила нешто као -
Ktitor
Čovek koji se od mene razlikuje po tome što ima 200 dinara, i koji će ovu definiciju obrisati.
Све у свему нека неки ктитор или мод баци линк ка тој мојој генијалности :))
И ето, постердзхије насхле да ме копирају...
И да, да не заборавим Пекку ми је дупе померио због тога, али нема везе, праштам му све :))
LOLe legendo!!!
L0L :*
Nadošo je u vožnji. Saće doć da mi ispravi pravopis :)
Među tim "Važnim obaveštenjima" takođe stoji i sledeće:
Ja sam pročitao obaveštenje za ktitore čim se pojavilo...
hmmmm
u tim famoznim obavestenjima pise i:
OBAVEŠTENJE ZA FORUMAŠE
Ako imate problema sa spemerima na temi koju ste otvorili, slobodno ih prijavite. Biće opomenuti i banovani ako treba.
Podrazumeva se da ta bude tema interesantna nekolicini članova i da ne spada u zezanje.
ekipo sa prethodne strane, jel treba da vas prijavim sadE?
Guslaru, ono je više offtopic nego spam.
Мој мени ми искаче са стране па ми смета док четујем. Да ли и ктиторима искаче овај мој мени и да ли кад уплатим ктитора то ће престати?
Mene smarali neki novi sa pitanjima ŠTO SI MI BRISAO DEFINICIJU ILI POSTER A JA IM SAMO ostavljao poruku PLAGIJAT!!!:-) Ljute se opako!
jos gore, oftopik smara!
mada nisam jedini koji spem i oftopik tretira isto
Bolje uplati ktitor pa ih sam banuj :)
Nekada su decu donosile rode, a onda je Laki izmislio jebanje :)