U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt, fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt,fajt, fajt,fajt,fajt,fajt,
''Zamolio bih i tebe i tvoje ljubimce da ne postuju ovde vise. Imate dovoljno svojih tema, a mozete i da otvarate nove i da se ziljavisete koliko hocete. Uostalom, tu je i cet. Bye bye! :* ''
Sta koji kurac neo? Da li ti vidis sta si napisao?
Ja sam na obe teme iz ciste zajebancije, ne da bi se 'ziljavisala' ili bila necija ljubimica. Izgleda da imas problem, a u ovako degenskoj situaciji ne znam sta da ti kazem osim, hoces da otvorimo tvoj fan klub? Da se ne bi osecao zapostavljenim i otvarao teme u kojima 'mi ziljavi i odvratni' ne smemo da postujemo. Iskreno, bio si mi jedan od najgotivnijih ovde, ali ovo je stvarno jadno.
I ako nalazis za toliko uvredljivo rado cu obrisati svoje postove kad ih procitas.
otvorite meni,jer mi je neka BUDALA zatvorila
Zone, protiv tebe stvarno nemam nista. I ono sto sam tebi rekao je bila vise zajebancija. A ti ocigledno ne znas sta se meni ovde govorilo i tolerisalo. Inace, ne bi ovo napisala.
Ne nalazim za uvredljivo nista od tebe.
Belli, iskuliraj.
:)
Е Мике, дајде једну туру вамо. А за мене један с рози до мотори!
Moze, matori... 'Vataj! Je l' ti treba casa!?
Па де је ужитак... Него врати ову флајку и дај ону зелену!
Jel ostalo malo ili ste sve popili kao po običaju?
Eve...na! Ih kak'i ste gosti. No, dje ti je zena? Il' si se uspeo izvuci, da gledamo tekmu k'o ljudi!?
?
Ма ко јебе бре моју жену и што не...
Ај гледамо кад биде!
Узни Њинстоне из мое кригле!
њинстон је банован...
http://vukajlija.com/forum/teme/305?strana=91#post_104595
замислите...."прва и друга опомена" а што је још писао испод тога...па је избрисано!!!
молимо госте ако осете мирис бензина у кафани, да одмах напусте објекат, јер су се овде десиле неке ствари које нису требале да се десе, али су индиректно повезане са мојим ингеренцијама. Дакле конобари ће добити по бубрезима, конобарица по лабрњи, инвентар заплељен, а Неу повлачим кумство за крштење кафане "Код Вукајлије". Сви напоље, одмах!!!
И немој да се неко зајебава да забрањује звезди и њним фановима да улази тамо где хоће, иначе ће се будити поред своје главе у кревету са мудима у чаши за протезу.
Kafana nije zatvorena!
A to s benzinom je Corle utripovao, sinoc se, da prostite, napio k'o dupe, pa je sad jos mamuran. :D
Drz' matori, popij jednu, klin se klinom izbija! :)
ee, a meni plata, ne mogu ja da pevam za dž! :P
Ja jos nisam cuo da si ti glasa pustila. Nema plate za hranjenje labudova! :D
hahahaha xD
gazda, kad će ta muzika? :)