Kafana "Kod Vukajlije"

1. кафана је под патронатом СНоБС анд БИЧИЗ, нема газде, у току стечајни поступак, стечајни управник ће до даљњег бити ДЛЗ

2. Корлеоне aj ne kaki molim te

3. Ja i Eternal smo se nap'janili i zaspali ispod stola, i ostali smo zaključani u kafanu, ovi nisu viđeli da smo mi tu. Poručujemo, zvaćemo vas da nas oslobodite kad nam bude nestalo alkohola.

4. ma sto da nas oslobadjaju.....sam neka nam donesu jos

5. Eto vidiš, to sam zaboravio. I donesite nam nekih jebačkih novina, ove što imamo omastile su im se stranice. Što li će bit' to...

6. i ja sam primetio da se nesto brzo maste novine u kojima ima golotinje

7. Смем ли бурек да донесем да га гледам док једем пиво и пијем текму?

8. Smiješ, ali moraš to neđe drugo, ova kafana je zatvorena, pobila se bila tuča pa je zatvorili.

9. Mesja, eternal, evo piva jos. Ti Djeticu, doneo sam ti i novine za poslednja tri dana. Kad ih procitas, smotaj ih i idi ocisti ono sto si napravio u klonji.
    Doteru, mozes bre, samo nemoj da si mi zamastio sank, lizaces ga!
    Inace, bio sam do sudije, platio kaznu, 'bem im mater lopovsku!
    Kafana je otvorena.
    Izvinjajem se i gospodjici Zone. Dama njenog dekol...ovaj, kalibra je i tek kako pozeljna u nasoj skromnoj supi.
    :mesja namesta kosu, eternal se upasuje, a neo smekerski pokazuje zlatni (i jedini) zub:

10. :zabacuje kosu i seda za sank zadrzavajuci se za stolicu stiklom od 12cm:

11. :ceka da joj neko plati pice:

12. Ju, ja sam...ovaj, znate, posao... Izvol'te, milostiva gospoja, sta zelite?

13. Prvo prekini da mucas, onda mi donesi cedjeni mango sa malo Absolut votke i grancicom zove.

14. Ali mi to nemam ovde. Ja ne znam, ovaj... A moze Loza, domaca? Ili bar jedan Jelen, da se opustite. Mogu poslati nekoga i po Vranca.

15. Imas li ti makar Viljamovke kad mango i zovu nemas?

16. Pa moze da se sredi, evo mali je otisao...
    A imate l' neku muzicku? Evo dovescu naseg Momcila da vam odtambura jednu na uvce dok ne stigne picence. :)
    Dzuboks nam ne radi, Mesja je neko vece mnogo tugovao za kafanom pa, da prostite, dusu ostavio u tom dzuboksu...da...

17. :Meщa ulazi u kafanu, i s vrata poručuje:
    Konobar, daj šta piju pičke za šankom!
    :kad ono tamo samo Eternal, puštio kosu:

18. I obukao roze majicu,belu trenerku i nosi rozi Air-Max.

19. Evo doneo je! Fala ku**u Mesja! Ovde bi nocio, a ne's da doneses sta ti kazem. Evo, Zone, za Vas, Viljamovka...
    Gde je ona mala iva, sad mi trazila sokove neke...

20. Ko bre mali?! Daj 'vamo vino... crno... malo razblaženo... :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.