Prijava

Daklem, ima li vas koji se švrćkate van svog tela u slobodno vreme i kako to postižete? 'Ajte da ovde pričamo o iskustvima na tom polju, dok nas ne navataju čikice u belom... :)

To ne, ali imao sam iskustvo lucidnih snova. Tj. sanjaš, a znaš da sanjaš i možeš donekle imati svjesnu kontrolu nad snom. Nažalost takav san obično kratko traje, a zna se desiti za vrijeme popodnevne dremke.

a zna se desiti za vrijeme popodnevne dremke.

meni se to dogadja kad zaspem na ledjima, mozda je fora u tom "neprijatnom polozaju" za spavanje

a nekad mi se oduzi, da je pravo mucenje probuditi se, prijatnije je kad nisi toliko svestan da si budan pa letis okolo

Instant recept za astralnu projekciju, pri budnom stanju je da u sedećem joga položaju, zažmurite i okrećete oči u smeru kazaljke na satu. Tako oko pet minuta. U mirnom i tihom okruženju. Zamišljajući velika prostranstva.
P.S. Nisam probala, al' kad budem, javim.
P.P.S. E, da. Vraćate se tako što zamislite sebe i snagom volje dospete nazad u telo.
Srećan put! :)

Јовичић

To ne, ali imao sam iskustvo lucidnih snova. Tj. sanjaš, a znaš da sanjaš i možeš donekle imati svjesnu kontrolu nad snom. Nažalost takav san obično kratko traje, a zna se desiti za vrijeme popodnevne dremke.

Ovo se i meni jednom desilo. Sanjao sam da sam u školi, a pošto sam bio svestan da je san, krenuo sam od kabineta do kabineta i šamarao nastavnike koje nisam voleo. :)

Što se zove astralna?

A š'a ako se izgubimo?

Zvaćemo miliciju da nas odvede doma...
Ne mo'š izgubiti sebe, nikako. Kažu da se to se dešava jedino u slučaju smrti, a astralna projekcija nije smrtonosna, inače me ne bi bilo ovde sad. :) Bitno je isto da kontrolišeš situaciju voljom, dakle, ako ti se nešto učini sumnjivim, bez panike narediš svom umu da te vrati nazad i eto te...

Što se zove astralna?

"Ad astra" je latinska izreka koja znači "do zvezda". Astralna projekcija predstvalja mogućnost kretanja kroz prostor i vreme, neograničenom brzinom, tj. brzinom misli.

Meni uspeva putem lucidnog sanjanja. Kada shvatim da sanjam, prekinem san i dok mi je telo još uvek paralizovano, odlučim da uzlebdim. Propratne pojave su zujanje u ušima i osećaji vibracija po telu. Sledeće je da izabereš kud ćeš da pođes...Dovoljno je samo da poželiš da se nađes negde i ubrzo si tamo. Eto, ja sam još uvek amater i nisam uspela da sasvim savladam strah od napuštanja fizičkog tela, te mi je najduža projekcija trajala nekih minut, dva. Takođe imam trip da se vreme na tom nivou i ovo u realnosti razlikuju. E, da. Sam taj osećaj "svesti van tela" je neverovatno lep i opisala bi' ga kao doživljaj potpune slobode. (Kaki orgazam, kaki bakrači...:))

Eto, ja sam još uvek amater i nisam uspela da sasvim savladam strah od napuštanja fizičkog tela, te mi je najduža projekcija trajala nekih minut, dva. Takođe imam trip da se vreme na tom nivou i ovo u realnosti razlikuju. E, da. Sam taj osećaj "svesti van tela" je neverovatno lep i opisala bi' ga kao doživljaj potpune slobode. (Kaki orgazam, kaki bakrači...:))

Јебете ли ви нешто? Није фора да изађеш из тела, него да уђеш у друго.

Чим сам видео, знао сам да си ти отворила тему. :)

paranormalni? je l' to politički korektan termin za "nenormalni"? :D

Meni se desio osećaj da kao da sam odšetao od tela al' to je obično nakon nekog napornog posla pa sam pao da spavam i sve mi se okreče...

Ово што је помињао Јовичић горе, то ми се дешава кад се пробудим рано, па за време снуз тајма.

prigusis svijetlo, legnes na ledja, blago rasiris ruke i noge. posmatras cistu povrsinu, plafon. zamisljas knjigu. na knjizi stoji naslov: "astralna projekcija", procitas taj naslov. onda otvaras knjigu. na prvoj strani pise: tri stvari koje si uspjesno odradio danas. ispises ih. podvuces. zatim okreces stranu: tri stvari kojima si nezadovoljan kako si ih odradio danas. pri ovome ne treba da se mozga previse, ne vise od 10 minuta recimo. nakon toga, zatvara se knjiga. zatim se na cistoj povrsini koja se posmatra zamislja prozor, koji se otvara. sa druge strane je mjesto koje smo zamislili, na koje zelimo da se projektujemo. to treba da bude poznato mjesto i osobe treba da budu one sa kojima smo bliski. kada se projektujemo, moramo da zapamtimo mjesto odakle smo izasli, kapiju. kada pozelimo da se vratimo prodjemo kroz nju nazad u svoju sobu, poklopimo pete sa sospstevnim i vratimo se u svoje tijelo.

ovo sam na nekom sajtu citao, prije godinu-dvije.. nisam bas sve dobro popamtio

To ne, ali imao sam iskustvo lucidnih snova. Tj. sanjaš, a znaš da sanjaš i možeš donekle imati svjesnu kontrolu nad snom. Nažalost takav san obično kratko traje, a zna se desiti za vrijeme popodnevne dremke.

Раније ми се то дешавало и баш је до јаја било. У последње време кад укапирам да сањам, одмах се и пробудим.