Mrtva je pa je mrtva, koga bole kurac. Da mi je da i ja proživim život tim tempom i da strpam u sebe sve te kilometarske hemijske formule i boleće me patka kad riknem!
Moje mišljenje je da joj ipak nije mesto pored Hendriksa, Morisona, Džoplinke...
Bolje ovako, nego da bude osusena bivsa narkomanka u pedesetoj.
Lepo je sto je ovde odrzala poslednji koncert.
Ne osudjujem je, mnogi bi se lesili jos gore u njenoj situaciji.
Mrtva kao da je pregazila lokomotiva, a onda vrane pokljucale ostatke, kasnije te vrane pojeli orlovi, a sami umrli, tako što su pod dejstvom droze ustajali kasno i probali da lete, pa pali u provaliju. Jer orlovi moraju rano da lete
Ako ja slučajno odapnem pre vas, da pazite šta pišete o meni, nemoj da me neko pljuje i uz pesmu da me ispratite i na saranu dođete i da pričate o meni kakav sam čoek bio i o Radu Lackoviću, jer on će mi učiniti lakši put na onaj svet...
Mrtva je pa je mrtva, koga bole kurac. Da mi je da i ja proživim život tim tempom i da strpam u sebe sve te kilometarske hemijske formule i boleće me patka kad riknem!
Moje mišljenje je da joj ipak nije mesto pored Hendriksa, Morisona, Džoplinke...
To su rekli i za Elvisa. ZHIVA JE EJMI UMRELA NIJE!!!
mrtva kao pile posle preležanog ptičijeg gripa
ŽIV JE ELVIS UMRO NIJE DOK JE JUŽNJAKA PIJANIJE!
mrtva kao mrav kada ga naadne mravojed, a on nije u blizini mravinjaka
Bolje ovako, nego da bude osusena bivsa narkomanka u pedesetoj.
Lepo je sto je ovde odrzala poslednji koncert.
Ne osudjujem je, mnogi bi se lesili jos gore u njenoj situaciji.
mrtva kao Bolt posle maratona
Jeste, još ćete reć da je Tito umro...Kušbre, dronfulje mozgoisprane!
Mrtva kao da je pregazila lokomotiva, a onda vrane pokljucale ostatke, kasnije te vrane pojeli orlovi, a sami umrli, tako što su pod dejstvom droze ustajali kasno i probali da lete, pa pali u provaliju. Jer orlovi moraju rano da lete
Bila mlada. :(
E što je lepo kad umre neko koga svi znamo, pa se sit ispričam sam sa sobom
Mogu da se kladim da je ispustila goluba tri sekunde pre smrti..
Rest in PISS, biatch!
Šta mislite, jel pila rakiju? Da li joj je bio bolji Jelen ili Lav?
E vala smo je isprevrtali u grobu Ronine , fufa od nas ne može pošteno ni da počiva u miru..
http://www.competitiondiesel.com/forums/images/smilies/banging.gif
Ma... Aj dont giv a fak!
Помери се с места Кизо. Жив је Елвис, свира и на Бир Фесту!
Ako ja slučajno odapnem pre vas, da pazite šta pišete o meni, nemoj da me neko pljuje i uz pesmu da me ispratite i na saranu dođete i da pričate o meni kakav sam čoek bio i o Radu Lackoviću, jer on će mi učiniti lakši put na onaj svet...
ФАК ЈЕА! ЕЛВИС БОГОТАЦ! ЕЛВИС КУНЕ!
http://www.youtube.com/watch?v=mLJf97Bs0Qo