Amy Winehouse drogirana kurobeštija ili vrhunska umetnica

1. SomethingSimple

Da postujem onog koji kalja obraz, onog ko unosi sve sto je necisto sa zapada?
    Da si ti otisao na koncer i platio 30 € Jeb'o bi joj milosnu majku, a kamoli pravio postere. Tako da cuti i pisi definicije .

NEČISTO SA ZAPADA!

2. Ne znam šta bi drugo moglo biti

3. Predlažem da i Ejmi dobije svoj trg. I ona se drogirala.

P.S - Nadam se da nije neko već predložio. Onda ne bih bio toliko originalan.

4. Pičku materinu :/

5. Slavko opsovao!? Sa pravog naloga!? :O

Jebote, a ja je spomenuo u definiciji sinoć. U svakom slučaju, obožavam što će sad početi sprdnje stranaca poput da se "iz Srbije ne vraćaš živ" ili nešto slično.

6. To nije psovka. To je uzrečica.

7. Amy Winehouse drogirana kurobeštija ili vrhunska umetnica

Molio bih nadležne da uklone ovo "kkurobeštija" iz naziva teme. Nalazim da je ovo strašno neumjesno jer se ovakvim tvrdnjama bez dokaza kalja ugled narkomanke koja je umrla od prevelike doze.

8. Sad sam čuo na tv-u da su loši komentari zbog koncerta loše uticali na njeno ionako loše stanje šta mislite oćemo svi đuture u hag za koju godinu

9. Što reče u Paf Dedi u onom filmu, ne moš ubiti britanske rokere drogom, oni jednostavno neće da umru. Izgleda da to važi samo za muškarce. Jebi ga. Šteta. Iskreno sam se nadao da će se skinuti i nastaviti turneju. Ne kontam kako je nisu bolje pazili. Sad je kasno. Vozdra Ejmi.

10. Što reče u Paf Dedi u onom filmu, ne moš ubiti britanske rokere drogom, oni jednostavno neće da umru.

Jao, gledao sam taj film, kakvo ludilo. Furry Walls :)

11. Vrhunska kurobeštija.

12. Ali ona nije mrtva. Živa je Ejmi dok ima kretena

13. Citam komentare na b92 i ne mogu da se nacudim koliko ljudi lupetaju.Ovo cudoviste nazivaju naslednicom Dzenis Dzoplin,porede je sa legendama kao sto su Morison i Hendriks....
    Ona je jedna zvezdica sa par hitica,koja nije imala sanse da pretekne,zbog nacina zivota.Porediti je sa istinskim umetnicima,je smesno,jer sa njima ima dodirne tacke samo po stilu zivota,dok je po svemu ostalom bila mediokritet.Meni se njen glas nije dopadao,bas kao ni muzika.
    Njoj je nedostajalo ono sto su bogovi roka imali,a to je energija.Cak je i nesrecna Bili Holidej,koja je istina bila u bluz taboru,u svom pevanju imala toliko strasnu energiju i izrazene emocije,da je to razlog sto je mnogi vole i dan danas.
    Na danasnjoj svetskoj sceni ne postoji nijedna zvezda,vec su svi produkt jedne masinerije,koja im kreira zivot.Pevaci pevaju tudje pesme,muzicari sviraju tudju muziku i jako je malo kreativnosti,vec se sve radi sablonski.

14. Ovo cudoviste nazivaju naslednicom Dzenis Dzoplin,porede je sa legendama kao sto su Morison i Hendriks....
    Ona je jedna zvezdica sa par hitica,koja nije imala sanse da pretekne,zbog nacina zivota.Porediti je sa istinskim umetnicima,je smesno,jer sa njima ima dodirne tacke samo po stilu zivota,dok je po svemu ostalom bila mediokritet.Meni se njen glas nije dopadao,bas kao ni muzika.
    Njoj je nedostajalo ono sto su bogovi roka imali,a to je energija.Cak je i nesrecna Bili Holidej,koja je istina bila u bluz taboru,u svom pevanju imala toliko strasnu energiju i izrazene emocije,da je to razlog sto je mnogi vole i dan danas.
    Na danasnjoj svetskoj sceni ne postoji nijedna zvezda,vec su svi produkt jedne masinerije,koja im kreira zivot.Pevaci pevaju tudje pesme,muzicari sviraju tudju muziku i jako je malo kreativnosti,vec se sve radi sablonski.

Tako je!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.