Ne, on je poznat kao kreten. Možda se kod nas to podvodi pod isto.
Исто као што Екрем има своју публику тако и ово има своју. Мени се лично гаде обоје.
Pa šta?
Кажем да су ове наше сељанчуре 100 пута професоналније од овог. Ако је фановима овог њено понашање и то су дошли да гледају онда ја немам ништа против тога...
Brate, sad sam pogledao klipove, koja carica! Ono je jebeno do jaja.
И ја исто мислим да је краљица.
Публика која да 4000 динара на Ејми Вајнхаус и заслужује само да се посереш на њу. Капирам, кад би се нагузила да се посере, неки би широм отворили уста да им упадне говно у гушу.
Ma isto joj se 'vata. :)
I ja glasam da je u pitanju bio džin.
3;)
Ма сељанка, попила две ракијице и као "Пијана сам".
Исто као што Екрем има своју публику тако и ово има своју. Мени се лично гаде обоје.
Кажем да су ове наше сељанчуре 100 пута професоналније од овог. Ако је фановима овог њено понашање и то су дошли да гледају онда ја немам ништа против тога...
http://farm4.static.flickr.com/3064/2468233859_19fcf9e29e.jpg
Моби зна да убоде предгрупу.
Glumata neko ludilo. Garant su joj napričali svašta o Srbiji pa je došla samo da uzme pare.
HAHAHAAHAHA
ja sam ubeđen da ona misli da je bila u nekoj bivšoj državi SSSR.
Ma kakvi,bila je i u Atini i u Njujorku u isto vreme.
Brate, sad sam pogledao klipove, koja carica! Ono je jebeno do jaja.
И ја исто мислим да је краљица.
Публика која да 4000 динара на Ејми Вајнхаус и заслужује само да се посереш на њу. Капирам, кад би се нагузила да се посере, неки би широм отворили уста да им упадне говно у гушу.
Можда је попила 7 Дуњевачи ?
7 dunjevaci, joj da je babo vidi...
+1
Требали су да се стрпе до јутра, вероватно је пишала на дупе.
ma,ona nije znala gde je,
mislim da je samo i pokušavala da održi ravnotežu
i ne ljosne kao otkinuti babun pored mikrofona.
sramota.
ja je gotivim...nju zabole za sve...secam se snimka sa koncerta na kome je vadila kokain iz kose i smrkala
Meni je krivo što zbog nje i tog Mobija nismo mogli da idemo na gornji Kalimegdan...
http://www.youtube.com/watch?v=3Ei5w3Gpwdo