Amy Winehouse drogirana kurobeštija ili vrhunska umetnica

1. to što nju zabole za sve je u redu dok ti obavljaš to zbog čega si došla i za šta si plaćena,kokaj se ti brate,ali i pevaj,ne mlati se k'o prebijena džukela.pa,vendi bi se napucala i pravila skandal,iako ti uši stradaju,ne bi mog'o sa scene da je skineš,a ovu ti dođe da počupaš i skineš joj ove umetke i pošalješ u ćošak.

2. ona je zenski Dzim Morison

3. Aхахах, ја јебено нисам знао колко ова није нормална!!

4. ona je zenski Dzim Morison

Ahaha, jes.

5. Сад упропасти Морисона тотално.

6. pogledajte ovaj klip i biće dovoljno,ne znam da li je ovaj deo već neko šerovao.
    jbt,da ti toliko moraš da se lopatom naroljaš i da ne znaš ništa osim da se gegaš po sceni,pipaš stomak i mlataraš rukama.

7. ona je zenski Dzim Morison

Брале, за разлику од ове Џим је мнооого боље наступе имао одваљен.

8. ona je zenski Dzim Morison

Morison je i urađen pravio koncerte, barem je znao kako se to radi, a ne ova kučka, zamisli malo je urađena, moš mislit, pevaj i ne kenjaj!

9. to što nju zabole za sve je u redu dok ti obavljaš to zbog čega si došla i za šta si plaćena,kokaj se ti brate,ali i pevaj,ne mlati se k'o prebijena džukela.

Па, брате, реално, она је плаћена да прави будалу од себе, а не да пева, да се разумемо. Да није таква, била би једна у низу просечних певачица, тамо нека Ејми. Овако је сви знају као распалу алкохолишарку и уживају да је гледају такву, гушт им кад виде да нису најгори. Али са све тим што је најгора, риба има пара као гована и тотално је разумем што јој се јебе за публику, јер је публика дефинитивно ретардирана кад може да да толике паре на гледање неке будале која не може да стоји на ногама од стонда. А и док сам слушао оно, имао сам утисак као да ми неко прди у уши. И музика је шит. Жали боже доброг бенда који свира у позадини.

10. OČAJ.

iskeširaš 40e da bi je gledao izdroziranu na bini kako mumla sebi u bradu i pada u stond gde ne može glas da joj normalan izađe.

nek se izdrogira posle koncerta majmun, a ne ovako da se blamira.

inače ima kvalitetan glas ali je ne slušam.

11. ma,nije ona malo urađena,ona je mislim izmiksovala sve što je mogla,ali jebo te alavu,pevaj.
    ovo je i kristal met plus alkohol garant.
    a,možda i krek pride,jer se od toga nije ni odvajala.

12. А и док сам слушао оно, имао сам утисак као да ми неко прди у уши. И музика је шит.

http://www.youtube.com/watch?v=kbglAWG31UQ

:)

13. ovo je i kristal met plus alkohol garant.
    a,možda i krek pride,jer se od toga nije ni odvajala.

TRVE WHITE TRASH CRACK WHORE ;)

14. Искрено, јел би је креснули?

15. Искрено, јел би је креснули?

Ne. Čak ni da izgleda kao na onim slikama sva sređena i photoshopirana. Nije mi nešto riba.

EDIT: U stvari, što da ne, dobro kaže ovaj Gilipterčina. ;)

16. pa,ja ne bih,barile su me i mnogo bolje ribe.
    bar su imale sve zube i znale su da se vladaju.
    tetovirane ne volim.
    a,možda ima i par boleština.

17. a jel bi je ti jebo?

18. Мени је иначе огавна, али на овим снимцима ми се допала.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.