![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ima lepe dude. :)
http://www.youtube.com/watch?v=C4Yoa4cjw4o
Фуј Пеки. Дуде јебене
koje dude?
žena kost i koža i tetovaže.
Ja zaista volim njenu muziku...i kad hoću da je slušam, slušam neki njen CD. Definitivno je manji rizik nego koncert. :-))
ovi sto govore da je poznata zbog drroge,nemaju pojma...ona je prvo postala poznata zbog glasa,pa je tek onda pocela sa drogiranjem
postala je ona poznata zbog glasa,
ali se srozala i ubila taj glas drogom.
a,ako nastavi ovako,uskoro će i sebe.
njoj nema spasa odavno,to je cinjenica...cudno mi je da je i ovoliko izdrzala
EJMI VINSKAGAJBA
ona je bre pokidala ustvari, izašla drogirana na binu, izreklamirala opijate svog omiljenog dilera i uzela milionče za koncert koji uopšste nije bio koncert.
malo ko to sme i ume.
a realno ima dobru muziku i naziv teme ne bi trebao da bude ,,Amy Winehouse drogirana kurobeštija ili vrhunska umetnica,, nego ,,Amy Winehouse drogirana kurobeštija I vrhunska umetnica,,....
jebes umetnika koji se ne drogira...
a njoj je potrebno da živi svoj život. Mojih 45eu nije otišlo u džep Ejmi, a voleo bi da jeste i ovakvoj kakva je bila na Kališu. Ejmi Vajnhaus nije biznismen, organizator, menadžer, već medijski stvoren UMETNIK. Njena umetnost je njen život, dopalo se to ili ne, meni ili drugima. Sjajni Mobi je prava suprotnost od nje i zbog toga je to veče na Kališu bilo izvrsno. Ko je "razbio" a ko "puko" medijske slike MTV-a, veliko je pitanje. Muzike je bilo dovoljno-za sve pare.
Ovaj komentar je transfer blama.
Тај коментар је неуспешно троловање.
Jebote, zmio, jes oćoravela, vi'š li smajli? :)
Ма видим смајли али кад ТИ кажеш ДУДЕ џаба смајли, звучи болесно :)
Amy Winehouse had a great time on an Amy Winehouse concert.
Ма видим смајли али кад ТИ кажеш ДУДЕ џаба смајли, звучи болесно :)
Ahahahaha, nikad mi neće biti jasno zašto nekima delujem tako fino i nevino. 0:)
http://www.youtube.com/watch?v=YzNosK82NSs pesma o dzeji :)
врхунска уметница
Nisi sve uspio zavarati.
Jebi ga, ne mogu svi da se nose sa slavom i svime što slava nosi. Meni je žao Ejmi, valjda će biti bolje. Za sve su krivi menadžeri.