World of Warcraft

1. A ja hteo iz prve da pravim ROG-ove ravne onim od 100 MB. Ili čak kampanje...
    Pa digao ruke od užasa...

2. Nemoj te čitnem pesnicom, breee! :P Moram da pojedem priču, sve sam zaboravila, sramota me da pričam s vama. Sad sam utepala Silvanu upravo. :D

3. Čiterko ! Dok sam stigao do nje...
    Dobro i ja čitovao prvi put...

4. Ja nisam prvi (blago sam osedela kod nekih misija, moguće da sam njih posle nekoliko sati rešavala čitom), al' zato sad čitujem. :D Krvnički!

5. Ja sam prvi put čitovao samo poslednji level kod andeada, bilo mi zajebano kad navru sa sviju strana. Posle mi bilo krivo pošto mi samo taj level ostao da pređem kako valja, i pređoh ga, evo 3 puta do sada bez čita.

6. ja znam nešto malo sa trigerima, probudili ste u meni žar za editovanjem. Znam i da namestim da heroji mogu do stotog levela i dalje, al me cinematici zajebavaju. Ne mogu da ga nateram da ide tekst dok je kamera centrirana ka njemu. Al zato sam juče uspeo da ubijem jednog heroja, i da mi se zbog toga stvori drugi!

EDIT:Sad sam skino jass, malo ću da prčkam i čitam tutorijale, ako nešto pametno uradim reći ću vam

7. Ja sam studirao cinematike...
    Njih sam pravio godinu dana dok nisam skapirao kako da koristim i drugi trigger...

8. Eve mene, vratio sam se sa znanjem ponovnog sponovanja kripova nakon što riknu. I to samo ako nema neprijatelja u blizini. Kako sam jebeno kul.

9. Hive Workshop je zakon za editovanje, skidaš mape, modele i imaš tutorijale za sve...

Jass ja nemam pojma da koristim, dovoljan je i grafički (običan) editor...

10. Imaju i modele?
    To može da bude dobro ako nešto naučim.

11. Imaju valjda najbolje modele, neki njihovi najbolji moderi su čak prešli i u Blizzard da rade mape za Starcraft II.

12. Čuo sam da će dota 2 da bude peč za starkraft 2, je l' istina to?

13. Ja sam počeo da pravim svoju verziju dote ali sa komplikovanijom mapom ... i ne izbalansiranim herojima ali mi se smučilo da se bakćem sa trigerima i ostalim glupostima i dig'o ruke.

14. Ako neko igra wow, na deathwingu add me Rottingchris .

15. Ja sam igro na Neltarionu

16. Darksorrow! Karasevdah sam ga zvao.

17. Poceo sam da igram na MoltenWoW .. solidan server ima i jedan blizzlike realm...oko 3500 igraca online..

EDIT: Lordeaon - Dzank UNDEAD ROGUE

18. Цепао на Дегерспајну, током сезоне 2 буџио левеле, играо сезону три, преко 2к рејтинга, сезону 4 играо првих два три месеца дошао до 1900 рејтинга и баталио игру. Тад је макс левел био 70, лока сам играо андеда. Било је кул, екипа у играони спрдња, спрдња са Скандинавцима на Вентрилу, лудило. Мада је генерално губљење времена и велика обавеза, што једна игра не би требало да буде.

19. Mogo si da prodas lika, neke ljude mrzi da leveluju lika pa kupuju...minimum 100 evra bi ti dali..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.