World of Warcraft

1. onda ODABIJ sa svojim spemom u vidu pametovanja, ne u prazno nego u BUNAR.

kad bi to pričao bunaru, čak se ni EHO ne bi čuo.

ae. srećno ti gejmblanje. javi se u vidu posta ovde kad dođeš to 35e godine i 1893 levela.

2. Ja nemam šta da te pokopavam u ovoj temi, sam si sebi to uradio. Tema je igrica za PC zvana World of Warcraft. Igra koju si ti video kod ortaka kako igraju. I meni nije jasno šta tražiš na temi. Ni ja se ne petljam u temi za krajišnike jer realno znam goli kurac o njima, i sam bih sebi bio specijalac da uradim tako nešto.

Jednostavno nemaš kvalifikacije za ovu temu, i da bi ih imao, idi igraj WoW koji mesec, pa se vidimo. Samo nemoj u Alijansu, oni su pičke.

3. Aloooooo CHAVEZ, jel si ti stvarno toliko lud ?

jel trebam da igram to govno, da naučim 30 magija, 5 kvestova, heroje alijanse i ostala đubrad da bi došao ovde da bi bio kompetentan da kažem da je igrica ODUZIMAČ ŽIVOTA !?

4. Ја сам играо неколико месеци. Хјуман Мејџ.

И шта је поента игре ? Излевелујеш хероја, напуцаш малчице гир-скор, па направиш новог. Њега излевелујеш па опет нови, па опет и све тако.

Ко је овде луд ?

5. evo ti brate, IGRICA JE VRHUNSKI URAĐENA, to prokleto stoji. To je prokleta istina zašto je igrate već nekoliko godina.

ja je nikad nisam igrao, video sam je malo sa strane i to je to. Mene tematika igrice ne zanima, ja samo pominjem taj fenomen WOW - koji je zlo za život.

kapiram da nećeš da je pljuješ zato što bi direktno sebi pljunuo u usta... al to je već tvoja stvar i tvoj život, tako da uživaj.

6. Samo nemoj u Alijansu, oni su pičke.

Dal postoji osoba koja igra u Alijansi

7. Ма диабло3 да изађе и видећете сви ви ЊоЊовци!

8. kapiram da nećeš da je pljuješ zato što bi direktno sebi pljunuo u usta

+

9. D3 i WoW su dvije potpuno drugačije igre, ne vidim kako neko može da ih poredi...
    Sad ako ja ne volim igre tipa CoD i slično treba da idem po njihovim temama i pišem kako su s*e.
    Ja igram wow već duže vrijeme. Trenutno sam na privatnom serveru i sedmično ne provedem više od 10h igrajući wow, pošto ga radnim danima ukupno ne igram bez možda 3h ostalo prođe na petak i subotu. Ako ne pičim u grad ponekad ostanem i duže da igram.
    Na retail serverima je stvarno drugačije. Tu su default rateovi i jedan casual gamer treba više mjeseci da dođe do tog famoznog 80og (sada već 85og) levela, ali opet nije neophodno biti nolajfer kako bi uživao u igri.
    Ako si normalan i imaš život wow te ništa više neće držati prikovanog za stolicu nego bilo koja druga igra.

10. D3 i WoW su dvije potpuno drugačije igre, ne vidim kako neko može da ih poredi...
    Sad ako ja ne volim igre tipa CoD i slično treba da idem po njihovim temama i pišem kako su s*e.
    Ja igram wow već duže vrijeme. Trenutno sam na privatnom serveru i sedmično ne provedem više od 10h igrajući wow, pošto ga radnim danima ukupno ne igram bez možda 3h ostalo prođe na petak i subotu. Ako ne pičim u grad ponekad ostanem i duže da igram.
    Na retail serverima je stvarno drugačije. Tu su default rateovi i jedan casual gamer treba više mjeseci da dođe do tog famoznog 80og (sada već 85og) levela, ali opet nije neophodno biti nolajfer kako bi uživao u igri.
    Ako si normalan i imaš život wow te ništa više neće držati prikovanog za stolicu nego bilo koja druga igra.

То ти кажем. Д3 мајка.

11. Pa ja da ti pravo kažem jedva čekam da D3 izađe.
    Iako je wow mnooooooooogo bolji.
    (vatam maglu)

12. D3 će da bude za odabrane, to jest, za ljude koji mogu da ga pokrenu. Ja ne mogu igrice posle 2007., koje su iole zahtevnije, tipa ne mogu ni Company of heroes. Smeće od kompa.

13. Слажем се са Чавезом...Много ми је лоша машина...

Додуше, чак могу да покренем Асасинс Крид 2...Али на томе све остаје..

14. Hahah, ja probao AC, komp mi samo rekao da napustim sobu.

15. Ма ради мени АЦ 2 али то је психичка тортура играти га на мојој машини...Ненормално сецка..

16. Додуше, чак могу да покренем Асасинс Крид 2...Али на томе све остаје..

Izvinite na offu, ali moj lapić neće ni Krid keca da pokrene, džaba sam oslobodio 15GB memorije, slab procesor.

Što se tiče wowa, ništa dobro o njemu nisam čuo od ljudi koji ga nisu igrali. Oni koji su ga igrali kažu da je dobra igra. Meni lično je to previše šareno i ne mogu dugo da igram. Probao sam dotu nekoliko puta i bole me oči od toga. Ali da se pohvalim da sam prešao dva varkrafta :D

EDIT: Kod mene dual 1.6, a treba 1.9. A najbolje je kad u instalaciji piše šta ne odgovara i dole kao prepravite ovo, i crveni iks. Pa da jebeno iščupam zubima procesor?!

17. Да, оптималан би ти за играње био кор2дуо процесор, али такве не верујем да имаш за мање од 150 јура, и то за десктоп рачунаре.

Мада није за АЦ 2 лош ни Пентиум Дуал Кор...

У сваком случају који год (па чак и Селерон) дуал кор да имаш боље него једнојезграни...

18. Ја и пар другова смо били но-лајфери пар мјесеци. Тек што је изашла игрица, макс левел 60 до 70. Тада је била најбоља ммо игра сигурно. Сада је постало шит невиђени, срање. И ја чекам да изађе Дијабло

19. Igra,a nagurala human warlocka na 60lvl, pa prešla na death knight elfa koji je dospeo do 80lvl. Nakon toga mi niej više bilo zanimljivo, pa sam uglavnom pravila drugačije likove, čisto da vidim kako izgleda igrati kao neka druga rasa i klasa. Inače, realno smori posle nekog vremena jer se uglavnom svodi na ubij 50 ovih, 20 onih, sakupi 15 ovoga, 50 onoga...

20. Ех да, био сам увијек строго њарриор најт елф пичка :Д

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.