World of Warcraft

1. Ја знам пуно тога о игри, такође.

Али је кад гледаш из друге перспективе, по могућству птичје, голо говно према другим играма.

2. WOW je đavo koji ti uzima život.

reci ne WOWu - drogirajte se.

3. Dobra je u smislu da je poslužila za razvoj online velikih igara, npr. upoređivali su ponašanje avatara sa ponašanjem ljudi kad je izbio onaj Blood Plague incident...

4. I evo, opet, dodje neko da baci spam sa 2 rečenice, ni kako ni zašto.

Ako pljujete, objasnite barem.

5. WoW kao i sve ostale MMORPG igre (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) su mi kao žanr igre od pamti veka bile sranje. Bezveze je igrati igricu u kojoj ne pobedjuje najbolji, tipa neko ko ima najbolje reflekse, ili najbolje razmišlja taktički, već pobedjuje onaj koji ima najviše strpljenja i najviše volje da izgubi dragoceno vreme svog života u nedogled sakupljajući levele kroz šume i džungle.
    Takve igrice su marketinški osmišljene da stvore zavisnost kod slaboumnih, i da samo skupljaju lovu na taj način. To nije suština igrice.
    Neko je uporedio Dotu i WoW, dota ima jasan početak, sredinu i kraj. Ko odigra najbolje za tih 40-90 minuta, i to koji tim a ne koja individua (što je manje izraženo u WoW-u), taj će i pobediti.
    MMORPG su satanističko zlo, nemojte time da se bavite.

WOW je đavo koji ti uzima život.

reci ne WOWu - drogirajte se.

Hahahaha, TO! :D

6. nisam je nikad igrao al su je neki moji igrali, igraju je još uvek evo već i 4-5a godina.

igrica je zlo, stalno se apdejtuje i truje ti mozak, jednostavno je mnogo zajebano prestati igrati je.

em sam čitao i o tome kako su je pravili.

ima fazon milion boja na ekranu kako bi vas hipnotisali da ostanete budni i igrate već osamnesti sat bez prestanka. JEBENI LAS VEGAS.

7. Bezveze je igrati igricu u kojoj ne pobedjuje najbolji, tipa neko ko ima najbolje reflekse, ili najbolje razmišlja taktički, već pobedjuje onaj koji ima najviše strpljenja i najviše volje da izgubi dragoceno vreme svog života u nedogled sakupljajući levele kroz šume i džungle.

Igrao sam WoW, ovo nije tačno uopšte, mnogo zavisi od znanja. Na primer dok sam ja bio nub, mogli su i 5 levela manji da te odnesu ako znaju da igraju.

8. Igrao sam WoW, ovo nije tačno uopšte, mnogo zavisi od znanja. Na primer dok sam ja bio nub, mogli su i 5 levela manji da te odnesu ako znaju da igraju.

Dok je tačno da toga ima, u drugim igricama je izraženija potreba znanja o igrici. I ne menja činjenicu da je potrebno igrati je u nedogled da bi se napravio neki pravi (Naravno virtuelni) napredak, zbog čega je likovi i igraju po 5 i kusur godina bez prestanka.

9. I evo, opet, dodje neko da baci spam sa 2 rečenice, ni kako ni zašto.

Ako pljujete, objasnite barem.

Šta ima da ti objašnjavam, igrica je verovatno extra urađena čim je igrate i po nekoliko godina bez najave da odmorite malo.
    šta normalno da napišem za nju.... Jel si se rodio da bi 80% vremena provodio na WOWu za kompom ili imaš BAR MALO pametnijih stvari da uradiš za to vreme.

socijalni život = OZBILJNA NULA

10. I ne menja činjenicu da je potrebno igrati je u nedogled da bi se napravio neki pravi (Naravno virtuelni) napredak, zbog čega je likovi i igraju po 5 i kusur godina bez prestanka.

Ni ovo nije tačno, viđao sam kineze na pravim serverima, znači nema prevare, da za 3 dana stižu do 80. levela, tako da, sve je relativno, ali se ipak slažem da je gubljenje vremena.

11. Ni ovo nije tačno, viđao sam kineze na pravim serverima, znači nema prevare, da za 3 dana stižu do 80. levela, tako da, sve je relativno, ali se ipak slažem da je gubljenje vremena.

Ma postoje tu hackovi, crackovi, a ako ne to, ona Kineska sposobnost 24/7 igranja :P

Poenta cele moje priče je da igrica kao igrica treba da postoji da bi te zabavila. Kada je igraš non stop, onda više nije zabava nego potreba, i gubi svoj originalni smisao. To ne sme da bude potreba.

12. Ја знам једног доброг човека који је на факсу, и слабо учи и пада испите због тога што годинама игра ЊоЊ.

13. To ne sme da bude potreba.

pa napravljena je da bude potreba, a kad pređe u potrebu onda se transformiše u Crkvu u koju se WOWovci kunu na sav glas.

i elegantno svakog meseca uplaćuju Blizardu ogromne pare sa milionskog broja akauntova.

14. WOWu za kompom ili imaš BAR MALO pametnijih stvari da uradiš za to vreme.

socijalni život = OZBILJNA NULA

Znaš kako, igru nisi igrao, stoga nemaš pravo da donosiš takve zaključke jer jednostavno nemaš argumenata. Ja sam tu igru igrao od 7. osnovne do tamo kraja 2. srednje, što generalno i jesu godine kad se klinci zalepe za to, a ceo grad je recimo bio u tome, tako i ja.

A sledeći put prvo razmisli pre nego li kucaš na tastaturu, nije lepo tako pljuvati bez i jednog argumenta protiv nekoga ko ima sve argumente, i pritom može da te sprži kao sijalicu ako želi.

15. A sledeći put prvo razmisli pre nego li kucaš na tastaturu, nije lepo tako pljuvati bez i jednog argumenta protiv nekoga ko ima sve argumente

Али нема све падеже.

16. Znaš kako, igru nisi igrao, stoga nemaš pravo da donosiš takve zaključke jer jednostavno nemaš argumenata. Ja sam tu igru igrao od 7. osnovne do tamo kraja 2. srednje, što generalno i jesu godine kad se klinci zalepe za to, a ceo grad je recimo bio u tome, tako i ja.

A sledeći put prvo razmisli pre nego li kucaš na tastaturu, nije lepo tako pljuvati bez i jednog argumenta protiv nekoga ko ima sve argumente, i pritom može da te sprži kao sijalicu ako želi.

Ajde šmekeru sprži me ko sijalicu.

ja prosto ne znam odakle da počnem da pljujem prokletu igricu, zato mi objasni šta je tu jebeno dobro ?!!?????????????????

šta ti braniš uopšte tu !???
    evo ti šta sam napisao u prošlom postu

igrica je verovatno extra urađena čim je igrate i po nekoliko godina bez najave da odmorite malo.

i to je jedina moja lepa reč o tome... zato nemoj da mi pametuješ nego iznesi šta imaš i pokopaj me kako si najavio.

17. "Na tastaturu" je sasvim ispravno. Ne počinji tu raspravu, nemam volje, zaista.

18. Јесте ако куцаш ексере на тастатуру, мада ни за то нисам сигуран...

19. Ja sam argumentovao. Sprži mene.

pa napravljena je da bude potreba, a kad pređe u potrebu onda se transformiše u Crkvu u koju se WOWovci kunu na sav glas.

Igrica kao koncept ne sme da bude potreba, a WoW jeste sačinjen kao potreba u suštini i nema puno drugih načina da se igra, zato je po meni i fail u oblsti igrica.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.