PREDLOG: Poster-cenzura za definicije!

1. Нећу да га скраћујем, виш да све што кажем, људи се слажу :р

2. Sta zene znaju muske fore,treba musko za postere

3. Sad si me za srce ujeo :D

Mnogo sam se potresao, nemaš pojma. Dobro ajde, ti i Jezik joj se vuče po podu Milica gledate postere, ali za defke je potrebno više ljudi. A i posteri su vam golo govno realno, ja pre neki dan prešao 30 strana i video možda 10-ak dobrih postera. Nisam se ni mučio da dam minus.

4. Добро јесте то за неоцењеност, али ти ако напишеш убица дефку она ће се рашити међу масом. Неоцењене су солидне дефке, онако средњег калибра.

5. Треба мушко, ал неће ниједан да се прихвати око чишћења клозета, морамо ми баба сере :)

6. Ništa se ti ne brini, milicu i mene više zabavljaju muške šovinističke fore.
    Posteri nisu ovde tema :)

7. Jeste al kako ti planiraš da se novi članovi probiju pisaće,pisaće i kad vide da ne vredi odustati dobra je ta opcija prati al ako tako gledamo sajt će se pretvoriti u sektu od 50 autora koji će jedni drugima čitati definicije

Potpisjem.

Mora nešto da se smisli inače će novi članovi odustajati od pisanja. Ima nas 20-ak sa, nem pojma, 100-200 pratilaca. Ali smo ovde 100 godina i ispušeni smo k'o kurvina muštikla. Zato i pišemo retko i sve lošije.

Mora da se digne čitanost najnovijh definicija inače ode sajt u kurac. Tu nema nauke. A na taj način će se podići sigurno.

8. ziljavko banovan, sledeci put kad pravis dupli za trol, maaaalo budi interesantniji, ovako samo trosis struju bezveze.

9. Frankie Wilde
    Добро јесте то за неоцењеност, али ти ако напишеш убица дефку она ће се рашити међу масом. Неоцењене су солидне дефке, онако средњег калибра.

ako je ne linkujes nedje i ne reklamiras, i ako nemas mnogo pratioca, imace skor 25 u vr' glave. brzo potone u sivilo i izgubi se....

10. Ја сам за... Само треба мало више модова, или ће ови имат више посла...
    Можда да после пола сата искачу дефке, тако би било добро... Мада би морали да спуште мало критеријуме, јер ја мислим да сам за ове мјесец дана дао много минуса, али не треба брисати неке дефке којима дају минус...

11. mogu, ali je to full-time job, a veruj mi oce malo da se tesko smoris dok listas kroz nove postere i defke...

Pa zato i kažem Celte da ne možete sve da stignete, em treba vremena, em se smorite. A kontam da imate i real life-ove, nije vam ovo ovde sve i svja.

12. ako je ne linkujes nedje i ne reklamiras, i ako nemas mnogo pratioca, imace skor 25 u vr' glave. brzo potone u sivilo i izgubi se....

То стоји, слажем се у потпуности, зато сам и написао да тако пролазе солидне дефке.

13. Ja mislim da treba i postove na forumu da gledaju modovi pre nego što se objave.

14. Pazi ovo, mislim da imam nekoliko sugestija:

Šta velite da se uvede neko čekanje na definicije proporcionalno rankingu na sajtu (dokazao da (generalno) ne piše smeće) i vremenu od kad je član prijavljen na sajt (valjda je shvatio koja je poenta definisanja)? Da pojasnim, ako je član bolje rangiran i iskusniji, da se manje ili nikako čeka na objavljivanje njegove definicije, a ako je slabije rangiran član i manje iskusan, da se malo sačeka, da moderatori mogu pogledati. Šta kažete na "težinske minuse i pluseve"? Šta je sad pa to? Da pojasnim na primeru, ako defka recimo ima 10 pluseva i 10 minusa, da se tu sabira ranking ljudi koji su glasali za tu defku, pa ako su je u sumi ranking ljudi koji su dali pluseve veći, da defka ostane, a ako ne da se automatski posle nekog vremena briše.

P.S. Nisam siguran koliko sam jasno izrazio misli.

15. ono za postere sam rekla ne samo zato što malo, malo pa prođu svi necenzurisani đuture, već zato što ne u nekoliko navrata desilo da se moderatori vode sopstvenim ukusom, umesto onim pravilima desno što je kaizen napisao.

nemam ič poverenja u moderatore da će se voditi objektivnik kriterijumima (plagijat, sranje, psovanje adnima, pozivanje na linč i takva sranja) već sopstvenim kriterijumima (ovo je nije smešno, ovo ne razumem, ovo je predugačko, ovo je na neku temu koja me ne interesuje, itd.)

u pravu si mylyce, ne gledam postere, jer svaki put kad krenem da ih gledam prisere mi se pa moram da trčim na wc....

16. ne znam... voleo bih da ima manje sranja među definicijama ali neko sranje i ja ocenim plusem jer mi se na nekom mazohističkom nivou dopadne... možda neki algoritam vezan za prosek ocena na defkama u kombinaciji sa brojem definicija - autor sa malo defki i malim prosekom da se obavezno proverava pre puštanja defke, pa ako je dobra OK, ako nije dobra nije ni postojala...

17. e, da, i znate šta je problem. nije problem što ima sranja među defkama, oduvek ih je bilo, već što nema kvaliteta među defkama.

mnogi kvalitetni autori su se davno smorili od ovog sajta i otišli, što zbog bahatih modova, što zbog ziljavih klinaca sa fb (ovi ziljavi već postaju stereotip jebote, za sve su onam uvek oni krivi. nisu oni krivi, mi smo govna!).

kada bi se pozbacivala sva sranja, imali bismo svega 5, 6 defki dnevno....

18. Za.

Da se brišu plagijati, vicevi, facebook fazoni i totalne gluposti pre nego što izadju na sajt. Definicije slabijeg kvaliteta neka ostanu, njih će autori sami da obrišu ako dobiju gomilu minusa.

Računam da će prvih nedelju dana da bude duplo više glupih definicija nego sad ali da će posle toga situacija da se popravi.

19. ovako kako si ti postavio gile, tako bih i ja volela da bude. ali nemam poverenja u modove, pa to ti je!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.