EU naređenja i pičkematerine

1. http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/cigarete-skuplje-za-120-dinara-96760.php
    Ako do ovoga dođe, ja zvanično izjavljujem da ću se ubiti brzo i bolno.
    Imate li i vi neke ideje šta mogu da nam zabrane, čime još da nas ucene i šta još da poskupe, jer je to, jelte luksuz i ubivanje zdravlja?
    Da im lepo sročimo te ideje i nabijemo u evropsku rčinu, mamu im jebem da im jebem.
    Amin

2. Ja sam jednom u Kuriru pročitao da u mom kraju živi vampir. Kako sam se usro, nisam znao jebote.

3. nikad nisam pomišljala,niti se mantala time da bataljujem cigarete.
    mislim da ću prvo da napravim male zalihe,a ako stvarno do toga
    dođe bataljujem cigarete,il' skačem u 'ladan dunav,da dajem 230 din za paklu?
    suludo načisto.

4. Ало бре, ти верујеш нечему што је написао Курир? Па то нису новине, то је материјал за потпалу...

5. Повећавати цену, него шта ! Постепено али неминовно !

Јер 99,99 % омладине који пуше то раде из следећих РЕАЛНИХ разлога :

-
    -
    -
    ...

Али ипак раде, из разлога о којим не желим да полемишем јер не желим расправу ни са ким. Ако имаш паре, труј се !

6. Ja skačem u Dunav.
    Gambi, pa ti nisi ni evoluirao dalje od kurira, tako da nisi ni pretpostavio da je ova vest možda bila i na tv-u.

7. Што јес јес. Ко верује Куриру тај је луд...

8. Ja skačem u Dunav.

У Морачу

9. o ovome je bilo reči i prošle godine,tako da samo da je pitanje vremena kad će da nam šibnu 120+,ne bi me ništa čudilo.

10. Ja skačem u Dunav.

Mojne Maro brate!

11. maro,pošto imamo isti plan,možemo da se dogovorimo pa krenemo ka dunavu skupa.

12. maro,pošto imamo isti plan,možemo da se dogovorimo pa krenemo ka dunavu skupa.

Окупљање вукајлијаша Бранков мост

13. Ако имаш паре, труј се !

Nemam šta da dodam.

14. Nemam šta da dodam.

Нисам ни мислио да имаш.

15. I treba da poskupe što više,drugačije nećemo prestati.

16. Pa ja ne želim da prestanem Kovaču, fala što si brižan.
    Lole, mi skačemo u Dunav, a ne u Savu :)

17. И после се чудимо што смо на врху у Европи по смртности од кардио-васкуларних поремећаја !?

Добро, нисам против масне јагњетине, али против дроге јесам !

Они са Севера су најпаметнији. Кркају рибу и ћуте, и живе по 100 година !

18. Имате тему о цигаретама и другим тровањима, а имате и тему о ЕУ.
    Још једна тема на којој ће да се шизи о поскупљењу цигарета (које би требало да буде ствар здравог разума, а не ствар ЕУ) је сувишна.

Лоцк!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.