Бојкот Вукајлије - Борба за правду

1. Ја мислим да би. Али да разграничим нису сви модови дркаџије и нису сви модови лоши. Само неки који мисле да су ухватили бога за тестис јер су модови

2. Šta mislite da li bi se išta promenilo kada bi se sad razmodovali svi modovi i na njihovo mesto došli novi?

Naravno. Vi ste svi povezani ko svinjska creva.

3. ne mislim, da mislim ne bih se upuštao u razgovor - a prozvao si me da ja jesam kad si me naveo u prvom postu kao lika koji ne sme da postuje jer se BOJI...

Не ја сам само констатовао оно што се десило

4. Dobar je ovaj Zezator, ko ne bojkotuje taj je usnama dodiruje anal moderatora.

I šta reče ti, jel novi modovi ne bi bili gazde na sajtu?

5. poslusajte ono sto sam okacio,do jaja je,odusevljavam se

6. ne_moj
    Pustite tri amazonke Vukajlije Zmiu, Maru i Janu da reše stvar. Treba im samo malo podrške i vremena. Jedino one mogu dovesti stvari u red. Svako je bespomoćan pred ovom silom.

Da nas tri radimo pos`o kako treba ti bi pojeo/la svoj adsl

7. Šta mislite da li bi se išta promenilo kada bi se sad razmodovali svi modovi i na njihovo mesto došli novi?

Suština mod pogleda na deo sveta koji se zove Vukajlija.com je u tome da modovi misle da Vukajlija postoji zbog njih i obrnuto. Kako se koji član dočepa mod foruma kao da ga đavoli obuzmu, a neki su toliko dugo tu da su i samo postali sotone.

Da sam žensko odseko bih sisu pa međ amazonke.

8. Немам појма, док нисам била мод, пљувало се по тадашњим, кад сам постала мод, кренуло да се пљује по мени, чак и они људи који су мислили да ћу бити добар мод и предлагали ме. А ја постала још већи пацифиста откад модујем, скратила сам и језик да не испадне да се бахатим. И шта мислите, за шта ми замерају у модовању? Зато што сам одједном постала добра и фина, да бих задржала мод место. Закључак: свако види оно што жели.

9. ок Брус, променићу уводни пост

10. Naravno. Vi ste svi povezani ko svinjska creva.

Ti stvarno k'o da si poreklom iz Diznilenda.

11. mylyce pa to ti se i zamera, postala si neko drugi zarad moderatorstva, to vam je svima boljka

12. mylyce pa to ti se i zamera, postala si neko dugi zarad moderatorstva, to vam je svima boljka

Čiji si ti mali, đe ti ćaća radi?

13. Аха, значи да се најебавам маме ко кад сам се најебавала ко обичан аутор, не би имао замерке? :)

14. Da nas tri radimo pos`o kako treba ti bi pojeo/la svoj adsl

Koji ti je kurac bre Jano?

15. kad bi se svi fokusirali na pisanje definicija a ne na ovakva sranja bolje bi bilo...koga bre boli kurac ko je ovde mod?

16. Francky Delevra

Jedno pitanje i palim.

Ma vidim, zapalio si posle tog pitanja :)

17. mylyce pa to ti se i zamera, postala si neko dugi zarad moderatorstva, to vam je svima boljka

Ne branim ja milicu nije mi to namera al pozicija nosi određenu odgovornost i pravila ponašanja kad dođe nov član i otera drugo člana zbog banalne internet sitnice je jedna stvar a sasvim druga kad moderator vređa autora seti se kolka je buka bila kad su burzumu u razlogu bana napisali da je čava da li bi tolka buka bila da je neko napisao bilo kom modu da je pička?Sledi da se milica i dalje izdrkava na sajtu bilo bi i dalje autora koji bi tražili da se razmoduje što nas dovodi do čuvene priče o čoveku,sinu i magarcu

18. Jedno pitanje i palim.

Buksnu?

19. Ne znam koji se kurac primam na trol. Obrisao sam moje postove da ne smetaju. Bojim se da me neko ne zamrzi što poštujem pravila.

20. Na ovom sajtu moderatori su u mnogo drugacijem kontaktu sa autorima nego moderatori na drugim sajtovima.
    O tome da se moderatori bahate i nekad jedu govna preko potrebe nema potrebe diskutovati to je cinjenica,ali mrznja prema njima je tako pase.
    Objektivno gledano biti moderator nije nista specijalno mozes da brises sranje defke,postere,da editujes postove/teme na forumu...pa tvoja mama mora da je jebeno ponosna na tebe, druga stvar je da oni nisu zaduzeni samo za to nego da moraju da se mrace da citaju govna od definicija listaju strane i strane definicija,brinu se dal je neko okacio sliku falusa na nekoj temi na forumu,u ovom slucaju stalno bivaju napadnuti od clanova itd. itd. Ali sve u svemu kaizen je to lepo objasnio:
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201002/4759/moderator.jpg?1301801216
    Ako onaj ko ti je dao to zaduzenje misli o tebi ovako,nemamo vise o cemu da polemisemo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.