Prijava

ja ga jebem sve što bude manje od tri dela snimljeno i to prvi i zadnji dosadan... predobra je priča da bi je kulturno ekranizovali, a dupe im je već zinulo na pare od nastavaka - gledaću ga obavezno...

Ako od onakvih knjiga Stivena Kinga umeju onako loše ekranizacije da naprave od ovoga neće ostati ni čvarak.

+1 za ovo,Stevu su načisto sjebali filmskim ekranizacijama.(osim Magle i Zelene milje)
Ja takođe mislim da će da ukenjaju vorkraft, totalno, ono što je stvoreno kao jedna kompleksna strategija od šurnaest sati kampanje, ne može, nema 'leba, da se prebaci u nekoliko sati filma.

Osim ako ne uzmu samo jedan isečak priče,npr. Arthasov put ka frostmourne-u, Illidanovo zarobljavanje ,rat protiv brning lidžna...što čisto sumnjam da će da urade, pošto ipak moraju neobrazovanim masama da uvedu ceo svet vorkrafta.

I da,Arthas je moćniji milion puta kao death knight,kao hjumen je mnogo pičkast!

Ma nek bude šta bude, ali bilo bi gotivno da bude iz prve dve igre.
Hjumani i orkštine kad se krljaju. Tu ima dosta materijala.

Pa zavisi od toga da li prave WoW ili Warcraft film. Pre bi rekao da ce da bude WoW film, jer ima milijardu WoW zombija od kojih ce da zgrnu pare.
Mada slazem se sa D Zvajzom. Nije radnja komplikovana kao Warcraft III, sto bi moglo da se priblizi siroj publici, i i ima dosta dobrog materijala za pricu. Zanima me ko ce od glumaca da bude? Verovatno ce biti nepoznati glumci, mada ima par poznatih glumaca koji igraju Warcraft (sad mi pade napamet Vin Dizel (mogao bi da glumi nekog Orka)).
Bilo bi kul da Šon Koneri glumi Lotara, ali s obzirom da covek ima 1000 godina i da se penzionisao, vece su sanse da ce Vlade Divac da glumi Muradina, patuljka sto ga je ubio Artas, nego da se Koneri povuče iz penzije zbog nekog tamo Warcrafta.

Kolko ja znam, prvobitna ideja je bila da se radnja dešava između vorkrafta i vova. Što neko reče,da urade nekoliko fimova u skupoj produkciji, moglo bi da bude do jaja, al' veća je šansa da bude go kurac.

FrankMaster, najavljen je za 2013.-u.

Mislim da će da ga loše urade, jer zahteva mnogo efekta i kostima, a to nije tako jednostavno. Ne osuđujem film na propast, voleo bih da bude dobar, ali, teško...

Jedva čekam Arthasa da vidim. Odo' malo d'igram sad.