![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja ću navijam za Ilidana, inako mi fali još malo da dobiem ikonicu na bnetu. Fak jea!
Mislim, ni Naga nije loša, jebo bi je, ali Ilidan je ćale.
Verujem da će biti kul. Voleo bih da vidim kako će odraditi Najt Elfove i Andedove. Orkove i Hjumane više - manje. Nikad ih i nisam nešto preterano voleo. Ilidan, jbt. Lič King je isti Vič King iz Lorda Ov D Ringza, pa to već znam kako će izgledati.
Verujem da će biti kul efekti.
Ako bi film bio snimljen na fazon Underworld-a, to bio bio vrhunac epičnosti.
Zanima me kako će da reše nage. Mogli bi da ispadnu kul, al' mogli bi i da budu zaser.
I taureni su veliki problem.
@Warner drago mi je da se još neko ne loži na WOW a da gotivi Warcraft...
kosticu da li si ti citao o likovima na googlu??????
Kakav gugl, kad ima WoW wikia.
aha, ondaK mi je jasno..... kosticu bolje pisi o barbikama, vise ti pristaje....
Skubi, ne jedi govna.
Rasturio bih te u War3.
Ja bih samo voleo da se pojavi Nevermore i da glume Nikola Simic i Milan Gutovic.
Inace licno mrzim wow, dugo sam igrao wc3 i gradjenje i kampanje i sad poslednjih par godina volim dotu da odigram, ali wow smatram za najvecu glupost stvorenu cisto radi para.
Mislim, ni Naga nije loša, jebo bi je, ali Ilidan je ćale.
Ja bi prco Miranu iz dote!
Jes da nisam igrao War 4-5 godina, al i dan danas u život, naravno ko sme :) .
5. na bnetu tada (mada je pirat server bio u pitanju).
Tulume dobijaš ikonicu Ilidana ?
Koliko ti već igraš na BNE-u, ja jedva do Spiderlinga stigao...
Inače radnja treba da se bavi negde između WoW i War3, mada ja bih najviše voleo da se bavi ovim ratovima Horde i Alijanse iz War1 i War2. To su bili epični sukobi...
kosticu barbike....
Je l' izas'o?
kostic je kupio....
novu barbiku
Ne verujem da će da mi se sviđa, jer je to prevelika fantazija, a teško će to uspeti da lepo prenesu na filmsko platno. Bilo bi lepo kada bi uradili film po igrici Devet Zmajeva.
Kako će se zvati tačno taj film? Ja sam načuo da će da ga krste sa "Uzmimo još para nedojebanim tinejdžerima i pokojem mentalno zaostalom odraslom čovjeku"....
Izvinjavam se na skepsi ali film će baš da me iznenadi ako ne bude bude go kurac od ovce. Ako od onakvih knjiga Stivena Kinga umeju onako loše ekranizacije da naprave od ovoga neće ostati ni čvarak.
Realno, od radnje u warcraft3 kampanji kolko je se sećam uz odgovarajuću obradu moglo bi da se napravi nešto rame uz rame sa lotr... ali samo ako bi ga snimali jednako ozbiljno, kvalitetni glumci, skupa produkcija, što nešto i ne mogu da ih zamislim da rade. Jok, biće uzmi pare ovčicama i briši.
jel kostic nabavio barbike?
^+1