CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Ја се извињаем али не ради хостинг. Јбг нисам ја крив, макар ћу имати дуже да га отплатим.
    П.С КО МИ ЈЕ УНИШТИО СЕРВЕР ?:)

2. Eto Smare, vidiš šta uradiš serveru kad upališ čit. :P

3. СМаре бићеш банован ("убивен").

4. Не ради сервер, багује хостинг

5. Pao server zato što sam ja ušao u top 10 lololo
    Sinoć sam dominirao, apsolutno D-O-M-I-N-I-R-A-O! Napravio niz od 16:1 lolo

6. Кад проради хостинг све ћу средити

7. Хостинг нам је купљен, сад ће све бити пребачено у дан два.

8. Devetare hoćemo naš server!
    http://img11.imageshack.us/img11/7237/jajebem.png
    Bilo 19:1 ali me je Elek ubijo pre nego što sam uhvatijo printskrin (ARCER inače koristim za server 'de igraju ovi iz mog odeljenja i podjebavam ih malo lolo).

9. Vazno Obavjestenje
    GameHosting.ba je otkupljen od strane Leftor d.o.o i u toku je migracija servera na njihove PREMIUM masine.

ЊЕТ ДО МЕНЕ :), у преводу копирају наш сервер њима, сервер и даље постоји али ће имати други ип и биће ваљда брзо спреман.

10. Ако не проради ово ускоро, узећу нови. Мало ми још хвали за кгб сервер :)

11. Kakve su prognoze za server? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.