Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Углавном испљувао је тему и рекао да је њесра, али учествује. лололололо
LOL-e prijavi se i nađi protivnika, pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi!
LOL-e slobodno možeš da se ne zajebavaš sa nama ako ti je NJAH
Недостатак инспирације је чудо...
Тема може да буде и фина, само да се не рекламира, јер то онда привлачи огњетине које прозивају сваку иницијативу као рекламаторски шљам...
Ја рекох, ко има довољно кохонеса да ме контактира, изаћи ћу му на црту :д
ЕДИТ:
Објаснио сам горе зашто ми је њах, мислим, не мора да буде, може да буде сасвим ок, ако не буде беспотребне рекламе...
E, Džela, rado, ali i ja nešto kontam da treba da čekamo sledeći kup. Ja bio toliko razočaran porazom na prvom kupu da mi se nije živelo, pa ne bih sada da rizikujem da izgubim i ovu mrvu ponosa ako izgubim od tebe kojeg sam pobedio. Znaš ono, povređen sam, ne mogu na revanš :)
evo ja ću, al sledeći put. pamtim
http://vukajlija.com/raj-za-muskarce/377333
http://vukajlija.com/raj-za-muskarce/377335
Koliko će da traje ovo? i ko će da pazi na to? Ja sada idem napolje ivraćam se za cirka sat i po.
linkuj obe onda.
ajde ja ću banuti za 2 čuke i videću rezultate.
Pu Okse, ništa onda neću da izazovem nikog još...
А немојте да их линкујете, бемумиша, оно је било у организацији модератора, а јесте за ово некога питали уопште? Немојте бре да линкујете испашћемо раја која се јебе за плусиће...
ne lupaj smaraču, ide bre U da ne kažem gde !!!!!!!!
kakva bre raja koja se jebe za plusiće, i onako bi ih dobijali, jebe mi se za 5 dodatna plusa koja ću da dobijem. Ovo je više srpdnja, gledaj to malo sa normalnije strane.
a linkovano je ne šmekeru zbog pluseva nego eto zbog preglednosti, ako se već ovde duelišemo šta fali i 2 linka u postu ??????
kakve sve njuške postoje na ovom forumu, ne verujem
Па јебему сунце нисам ја таква њушка али постоје одређени ликови овде, који ће доћи и почети да смарају - Види их ови како се рекламирају, онда ће да оду на питање - одговор, да се пожале и онда ће модови ће да вам кажу да урадите исто што сам и ја сад рекао. Тако да је боље да се од старта уведу нека правила и да се то поштује...
pa ti si prvi ta njuska koja je pocela da smara.
neka se zale ako ih to usrecuje, ili mozda nek dodju ovde i nek udju u duel i skupljaju pluseve na linkovane defke, cim im taj manjak minusa bode oci.
a moderatore smatram bar malo normalnim, pa ne ocekujem da dodju i prosipaju pamet ovde.
Дајте неког...
Lnulale jedno je ova tema koja podstiče pisanje definicija a drugo ona tvoja koja je popila zaključ nedavno i kojoj je jedina svrha bila ostavljanje linkova do sopstvenih definicija tj. reklamiranje.
Добро, ако тако мислиш онда сам ја за. Али само да упозорим, ето толико, а сад ко хоће нек ме изазива ипак сам је цењени аутор овде :))
Добро бре, рекох већ, ок, ако тако сматрате, тако сматрате, и идемо даље. И није свима била само за качење,, јер је било неких аутора који би покупили по једну идеју оданде а осталу квоту попуњавали својим идејама. Сад што су се неки разбахатили није мој проблем... СВЕ У СВЕМУ - оће неко против мене? Досадно ми је и имам дефиницију у резерви...
eto.
samhaine ae ti i Xela. ja vam zadam temu ?
NEOČEKIVANA SITUACIJA
u 18:15 postujte
i oko 20:15 neka neko od vas dvojice upiše rezultate u postu.
Давај. И кад почињемо, одма' ил'...?
'Aj ja već imam ideju, sad još samo da je razradim.
ocu i ja nekog!!! dajte blo koga!
samo vas cekam!