јесте видели онај нови Radeon RX480 што треба да изађе, бесне перформансе за 200 долара, оће да уваљују људима по две за кросфајер јер је јефтиније од GTX 1080 a сличне перформансе, нвидиа око 700 долара, ово 400
izijem flips
kakva je ova nova igra Overwatch? bas se velika buka podigla oko te igre
Overwatch je FPS moba, samo ću to reći, slično moba igricama (LoL, DoTA....) po tome što imaš razne likove gde svaki ima različit skill, a sama igrica je FPS (first person shooter).
A digla se buka zato što je Blizzardova (Warcraft, Starcraft, Diablo...) igrica, a kod njih šta god da izbace digne se buka...
Марко
игра ли неко дарк соулс и јел баш толико тешко као што кења цео интернет?
Не баш. У смислу, није неразумно тешко, све је људски изводљиво кад се уходаш, није игра направљена да фејлујеш него да се помучиш. Изашла је тројка пре око мез дана па овери то, а први део без џојстика не покушавај (јер јапанци нису баш најбоље прилагодили треба се јебати са модовима и сл)
Знам, сачекаћу да Fitgirl или тако нека господа самељу све то у неки рипек, ионако дрвим курац са Скајримом и модовима неким, не жури ми се.
Jel probao neko da igra S.t.a.l.k.e.r online?
pre jedno pet godina - da, mogla bolja igra da bude ali bez obzira dočarana Zona tako da od mene samo pohvale
pa i nisi bas neka ljuta glava deky kad igras igrice iskreno
Kad ne igram igrice onda čitam
соопер је блад енд вајн, нисам одушевљен причом, очекивао сам нешто комплексније и дуже јебига
ал бар цела регија и оно што нуди јебе
Јел играо ко ово?
https://www.youtube.com/watch?v=8z3iG2QlJXk
Е ово баш јебе кеву, слично ко ГТА, само мало слабија прича (за сад). Али генијална идеја Великог брата.
ја сам чуо да је срање
Jeste, teško sranje. Pritom i Ubisoft uvek šminka ove trejlere, ne bude ni slično kad igra izađe.
јесте видели онај нови Radeon RX480 што треба да изађе, бесне перформансе за 200 долара, оће да уваљују људима по две за кросфајер јер је јефтиније од GTX 1080 a сличне перформансе, нвидиа око 700 долара, ово 400
Overwatch je FPS moba, samo ću to reći, slično moba igricama (LoL, DoTA....) po tome što imaš razne likove gde svaki ima različit skill, a sama igrica je FPS (first person shooter).
A digla se buka zato što je Blizzardova (Warcraft, Starcraft, Diablo...) igrica, a kod njih šta god da izbace digne se buka...
игра ли неко дарк соулс и јел баш толико тешко као што кења цео интернет?
Не баш. У смислу, није неразумно тешко, све је људски изводљиво кад се уходаш, није игра направљена да фејлујеш него да се помучиш. Изашла је тројка пре око мез дана па овери то, а први део без џојстика не покушавај (јер јапанци нису баш најбоље прилагодили треба се јебати са модовима и сл)
Уопште није толико лоша игра, Вач догс, мени је скроз кул.
Има нешто у томе кад скинеш паре са рачуна лику који прима 100 сома долара и има рак.
Ima li neko link za novi tomb raider?
не могу да га крекују
Što ne cimate Sosa?
Pa znam da je odavno izašla i reko danas da vidim da je skinem kad ono kurac.