Коју игру следећу да скинем?

1. мафија је смеће кажу сви реномирани тестери игрица

2. koliko sam uspio vidjeti, svi je upoređuju sa GTA serijalom što Mafija nije nikada ni bila niti će i naravno da će kraj jednog GTA biti smeće. A kada je uporediš sa serijalom onda je tu samo osrednja igrica jer dvojku neće nikad nijedna nadmašiti. Tako da ću je pikati zarad starih vremena

3. Meni je dvojka bila tanka u odnosu na keca, mnogo uverljivija priča, atmosfera... opušteno film da može da se snimi.

4. Mafija kec>Mafija dvojka

5. Keca nisam igrao, dvojka je ok ali previse smara kad zbog neke sitnice ides na drugi kraj grada, pa onda sledeca misija drugi kraj itd. Vestacko produzavanje sayi gejmpleja. Za trojku kazu ovi na yt da je repetativna do bola.

Ko voli uprade igrice, Turmoil topla preporuka.

6. у тројци су само нека репетитивна срања капирам као у асесинс крид кецу

изашао јуче нови бетлфилд, не знам да ли ће успети да га крекују, играо сам бета мултиплејер баш доста јебе

7. Odigrao sam Dishonored: Game of The Year Edition. Ok igra, ali mislim da je to daleko od nivoa da bude igra godine. Nisam imao nerve da igram stelth, pa sam svakog živog ubio. I dodatni minus je što je kampanja prekratka.

8. A kako stvari stoje, Witcher 3 ću igrati neke 2020. godine, iako sam odgledao ceo walktrough, čak i one dve ekspanzije. E, ono je za mene parada odličnog igranja.

9. вичер 3 је вероватно најбоља игра у историји

10. Withcer 3 mi nenormalno secka a ne bi trebao, da nije zbog Radeon grafike?

11. мени не сецка, колико се сећам имаш исто р9 270џ

12. Da ta je, da ga jebem onda sto

13. па немој намештати на ултра, мени ради солидно на мидијум, држи педесетак фрејмова

14. Ma probao sam cak i na low, ali nije ni tad igriva... neam pojma videcu nesto

15. колико имаш рама?

16. 8 giga rama, procesor fx 8320 ako znaci nesto

17. не знам онда шта је, мој процесор је 8300 па ради игра лепо, пробај кад апдејтујеш драјвер за графичку или скини са другог торента

18. Jedino to, hvala svakako

19. мора да ради јебига

20. Jebač, otkad ti to imaš mašinu koju može da fura Vičera trojku, leba ti?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.