Коју игру следећу да скинем?

1. Inače, Assassin's Creed 3 je do jaja. Sumnjam da je ijedan ko dvojka, ali trojka je i višesasvim korektna. Odlična priča i novine u borbi. Posle te igre ne mogu ništa iz franšize da igram. Četvorka secka mnogo, a Syndicate je već igra za besne mašine, mada sam gledao malo voktru, deluje do jaja, iako se u svakom delu trude da svaku jebenu istorijsku ličnost iz tog perioda ubace.

2. Вичер је најкултурније оптимизована игра икада направљена, свака машина која није старија од 5-6 година може да је покрене на неком фином medium подешавању, није уопште потребан спејс шатл.

3. E preljepo onda. Možda ima nade da je odigram pre no što napunim 30 godina.

4. асесин три је говно као и сваки осим игара са ецијом ал ваља га одиграти да се заврши прича са дезмондом СПОЈЛЕР дезмонд умире на крају, после је сваки следећи тешко говно али тешко

5. не знам колико ми кошта комп, све укупно не више од 70 хиљада прошле године, само компјутер, без периферијских уређаја

6. Meni je bila ok, ali nema šanse da nadmaši dvojku. Pored toga što je dvojkina priča strašno do jaja, igra je baš duga, da se usereš od igranja. Npr. Betmeni su mnogo do jaja, ali kratke kampanje.

7. сада за те паре може много боље јер су изашле бесне буџетске карте (нпр. рџ480 и гтџ1060)

8. аркам игрице јебу прејако и нема везе иако мислиш да су кратке кампање (нису) јер имаш брдо садржаја и скривених гована са којима можеш да се играш тако да ти игрица не досади месец дана

9. не знам колико ми кошта комп, све укупно не више од 70 хиљада

Pa i to je lepa para. Gledao sam skoro, onaj Cile ima klip i govori koliko bi koštala najjeftinija beast mašina koje može da igra sve dosadašnje igre na ultra i on kaže da je to oko 750 jura, ali ako kupuješ komponente odvojeno. Koliko sam nisko pao, gledam Cileta. Može ban slobodno.

10. Odigrao sam sve Betmene osim ovog poslednjeg (mada sam sirotinjski odgledao voktru) i stvarno su postavile neke standarde po pitanju igara u trećem licu.

11. али у тих 70 сома је урачунат ссд од неких 8 сома који и није неопходан за играње и кућиште од 4500 и неки вентилатори мутави, заправо иде и преко 70 сома сад кад се мало прерачунам, нисам се сетио кулера за процесор што сам пазарио пре два три месеца

12. A ja sam kupio neko govno od računara jer nisam imao nijedan i uzeo nešto za 35 hiljada. Da sam malo sačekao i uštekao kinte, sad ne bi čitao Kuzmanove recenzije iz fazon 2011. godine.

13. то је бацање пара, боље да си за то купио неку од ове две графичке нове буџетске бесне што сам навео, мислим да може да се нађе

14. A razumem se u to ko Mara u kriv kurac. Umesto da sam zvao zeta da mi opet nabavi best-buy mašinu, ja išao u Win-Win i tražio računar "za internet".

15. Bacje ako te ne mrzi posalji mi u PVT torrent za Witchera trojku

16. http://www.sk.rs/2012/03/siop01.html (Kingdoms of Amalur: Reckoning) - Ovo je jedna veoma ljubazna igra. Daleko je od nivoa jednog Skajrima, ali je više nego dostojna vremena. Nekoliko sam je puta prelazio i nije dosadila.

17. скајрим је срање

18. Marko ti bre neznas sta govoris.Jesi li mozda probao da ubacis CBBE mod na skajrim?Predpostavljam da znas o cemu se radi.Evo od mene jedna preporuka za igru Star Wars Knights of the old Republic II koja radi cak i na pentium 4 i ima dobru pricu i predstavlja delove price koji su neobuhvaceni cuvenim filmom star wars.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.