Prijava

ја не капирам да људи не знају да користе пајрт беј најпопуларнији пиратски сајт на свету и да не уму да укуцајуу срч шта им треба и скину оно што је највише пута скинуто, не, нећу ти дати торент, нађи сам

Razbijena FIFA 17!!!

Agilni da li si na banjici i zasto ne?

што лажеш агилни?

Izašlo bilo na svim scene-rlslog sajtovima, neki su povukli vest, kod nekih je ostalo. Izgleda da ipak još uvek čeka na potvrdu.

Ovde još ima linkova za download (ne i torenta), ako je nekome do cimanja (neka modovi obrišu kasnije):

http://usmediablog.com/fifa-17-cpy/

Nisam sa Banjice, ne volim brda i brđane.

Nisam rekao da si sa banjice nego da tamo treba da ides! Inace znam ja vrlo dobro gde se neki odbor nalazi!

http://mondo.rs/a983216/Foto/Sport/Darija-Klisina-Atletski-miting-Beograd-FOTO.html

Znam da si se solidno draskao na nju

сачекаћу да изађе торент, јес да имам брутално брз нет и да бих ово скинуо за пар сати али мрзи ме има много рарова

Nisam drkao na Klišinu, pisao sam definiciju u kojoj Duško Korać drka na nju. I reci lepo kako znaš da sam iz Zemuna, a ne tu priče neke o odboru koji i ne znam gde se nalazi (ponuđeno mi je i pre nego što bih se učlanio u stranku, nikad prihvatio, smešno je i pisati o tome po stoti put).

I ja čekam torent, smaraju rarovi, posebno kad ne znam rade li.

Peđo provaljen si, znamo sve o tebi, praćen si već duže vreme

Ma kako li si samo mogao znati moje ime XD

Mi znamo mnogo toga, mi možemo mnogo toga, pokaj se na vreme Erakoviću

kakva je ovo tendencija iznošenja privatnih detalja na sajtou bez provere, tako sad ja mogu da napišem nešto izmišljeno i glupo tipa Mladen Kandić i okačim neke slike bzvz

Agilni
Nisam drkao na Klišinu, pisao sam definiciju u kojoj Duško Korać drka na nju.

Ja nisam drkao na nju, al sam sinoć imao vlažne snove s njom lolo. Čitao juče neku vest vezanu za nju, jebem li ga sta i ostade u podsvesti.

Pa ko je onda kacio na ideal majku mu, ja sam video prvi put likusu kad je neko okacio tamo i mislio sam da si ti. Nisam bio siguran koji odbor je u pitanju a ni sta je uopste fora za taj odbor, nit sam znao da si iz zemuna, mada vidim da djipas kao da sam te nesto prozvao.

Odbor demokratske stranke u zemunu je u pitanju, jebavali ga ovi tarzani nesto(ja mislim neosnovano al ne smem da tvrdim)

Postoji li neka FPS igra ili mod za igru koji se bavi situacijom partizana i cetnika na nasim prostorima znaci igras u ulozi pripadnika partizanske jedinice ili cetnicke i radite sve poput otimanja oruzja od svabe,izvrsavas naredbe koje ti zadaje najstariji cika u jedinici,hodas po snegom ovejanim planinama,prisustvujes dogadjaju amputiranja onima koji su promrzli pa su morali neki od njih da pevaju da bi bolje podneli bolove,ucestvujes u bitkama na sutjesci i neretvi i sl...Voleo bi kad bi se neki tim kod nas organizovao da napravi takvu igru.

Ima Skayrim mod "Prle i Tihi" ja pravio

Kucam malo duži post sad biće link u njemu