Prijava

Chrono Trigger, Suikoden 2, Mother 2 i 3

Evo zašto je Ćiro moj bog hvaljeni +++

generalno taj stil i baš kako si rekao - estetika. Kapiram da mnogo toga i propuštam, posebno u smislu naracije, ali volim kad mi igra, umesto šareniša, u braon-sivim tonovima smrdi na čelik, krv i znoj, jbg, a azijatkinje mogu proći u nekom prljavom bordelu.

Gledam ovo "NieR:Automata", deluje super na papiru, kao i skrinšotovi, ali kad pustim gameplay trailer, vidim sve što ne volim.

Pa JRPG-ovi su ti ugalvnom turn based uz par izuzetaka tipa "Tales of _____" igara, mada i one ograničavaju dosta slobodu u gejmpleju. Te igre na foru Niera nijesu JRPG-ovi.

Ako oćeš neku japansku igru koja "smrdi n elik i znoj" onda probaj neku od Dark Souls igara, a ako oćeš nešto više manje tako a da je dosta sličnije JRPG-ovima (mada je ovo realno strateški RPG, i pritom dosta zastarjeo) onda probaj Fire Emblem: Genealogy of the Holy War (i nastavak igre Thracia 776 koja je jedna od najtežih igara koju sam igrao)... ako si gotivio nekada one Shining Force igre koje su se vrtile po emulatorima kapiram da će ti se to sviđeti.

Genealogy je ako imaš živaca da se bakćeš sa dosta sporim gejmplejom (mada fast forward opcija na emulatoru to može dosta da olakša) jedna od najjačih igara ikad... Da je ikad zvanično objavljena na zapadu sigurno bi bila u samom vrhu SNES igara uz neke legendarne tipa Zelde, FF 6, Metroida, Contre, Super Mario Worlda itd.

Evo zašto je Ćiro moj bog hvaljeni +++

Inače Suikoden 2 je vjerovatno najpotecijenjenija igra ikad... Tj nije potcijenjena, nego je ono što kažu Ameri "underappreciated"... jednsotavno je nije igralo dovoljno ljudi, a prebrutalno je dobra.

Jes je Sudoku dobra igra, da!

Djoto moj te toto :DDDDD

Majko mila postaosam kanibal u skyrimu
Doveo popa u pecinu kao na veceru on se nalozio i legao a ja ga posjekao i podjelio sa ljudima za stolom u pecini njih deset i kao prilazim im i pitak kako je sta ima a popa jedemo hahaha

Slava mu, i hvala!

Jebo maiku, zakasnio sam.

Kad smo kod Steama, igrajte Path of Exile!

PoE odličan. Trebalo bi u sljedećih 15-ak dana da uzmem novi komp, pa ću vjrv opet uzeti da igram. taman na vrijeme za 5 novih aktova koji izgledaju odlično.

Skroz su pomjerili granice sa ovim. Igrao sam masu takvih rpg-ova ali NG+ i nove težine igre koliko god bile kultni dio žanra znaju da smore nakon što prođeš istu zonu po 9489482394-ti put. Mislim da je ovo prvi put da je neko skupio muda da proba da makne težine i da "prazninu" popuni sa skroz novim stvarima.

Mass Effect Andromeda-CPY

ух не знам да ли да скидам то, прва три дела јебу (осим краја у тројци), гледам нешто по јутјубу оне гличеве, горе од фифе некада

Jbg, ja ću pristupiti kao da je to samo loša epizoda nečeg većeg, tako da ću odigrati, čisto da imam sejv za kasnije nastavke. A ne verujem da je loša igra, možda samo loš ME (ipak su tu očekivanja prevelika uvek).

Je li, koji Asassins Creed da skidam? Unity mi se cini dobrim mada niko mi ne preporucuje. Kakva je trojka?

играј све закључно са тројком, после тога немој да играш ништа

мада не мораш ни тројку да играш ал ето да видиш како је закључена дезмондова прича

немој у ствари да играш уопште, погледај причу на јутјубу

Meni je AC; Black Flag bio do jaja, možda i najbolji koji sam odigrao/obrnuo. Eto, sada ću opet da ga igram.