Prijava

Skyrim je nastavak elder scrols serije, oblivion je bio četvrti a Skajrim je peti deo. Sviđaju mi se predlozi, ne brigaj za mašinu, poterace zadnji naslov bez problema..Hvala.

играј бре вичера пусти ове јапанске болештине

Vičera, jašta. Ili Morrowind, ako si već fan serijala (imaš modove koji ga ulepšaju), pošto je za klasu bolja igra i od Obliviona i od Skajrima.

Igrao sam i Witcher, Morrowind takođe, izmodovao sam ga do ludila..

stvarno mi nije jasno kako neko uopste moze da pika ove japanske rpg-ove

nego, iscekujem ove TESrenewal projecte, morovind i oblivion u skajrim endzinu, mislim da ce uskoro skywind neki ful final verzija da izadje.
i dalje mi je bzvz sto je betezda remasterizovala skajrim koji je da se ne lazemo, u korak s vremenom s graficke strane i dan danas, umesto da odrade ljudski i valjano oblivion (koji i dan danas ima pristojnu grafiku,da se ne lazemo opet) ili sto bih najvise voleo - morouvind, koji je prekaljen u svakom smislu osim sto mu je graficki endzin star bar jedno dekadu i po..

Konane, slažem se. Šteta što je taj Morrowind za TES Online. Ne znam da li će biti tu ikakvog singleplayer-a.

GrayWolf, ako si sve Vičere prešao, probaj Two Worlds 2. Ta igra daje neki najbliži osećaj Oblivionu, recimo, ako dobro pamtim sad... Ocene su joj loše, jer je izašla bagovita, sada je sve to ispeglano.

Titan Quest anivrzri edišn ено ја на ГОГу за 350 кинти јебе кеве и после 10 година

А ти што би моровинд и облвијон да те ја нешто питам? ДАГЕРА ШТО НЕ ИГРАШ ЈЕРИ?

Samo Gothic serijal druže moj, kec i dvojka jesu malo sa lošijom grafikom jer su stare prilično, ali priča jebe, likovi jebu, ništa u igrama nije generičko, a i muzika je jedna od boljih po mom mišljenju.

Trojka isto odlična, samo je bila bagovita u original verziji, pa je pokupila loše ocene, ali imaš onaj neki community patch, sa tim patchom je u rangu Obliviona, a po meni i bolja.

Upoznaćeš Gorna naravno, najjačeg lika u svetu igara sig

4. i nije pravi Gothic, nije pravio isti studio, to sam igrao, ali je znatno lošija
Ako hoćeš nešto sličnije, nađi Risen

Redout,brzo i zajebano,ko je voleo wipeout,od ovog će odlepiti,preporuka za odličnu vožnju

pozdrav zoki, nema te 100 godina, sta se radi covece =]

evo banem povremeno,slabo sam ovde,pogledam ponešto,pa hrabro zbrišem,pozdrav uzvraćen :)
eee,dobar smajli,malo kockast,al lepo nervira(koristim domaću tastaturu,pa napraviti takav,prava je procedura,uz lomljavu prstića)

Pa jebem mu miša zoki, kockasti smajli te proslavio, a ti ga više ne koristiš xD

sudbina kleta,usta je bolela.... :)
pozdrav salac :)
i probajte Redout,odličan je

Nemoj ti da se proslaviš na mom 8=======3

Inače,

stvarno mi nije jasno kako neko uopste moze da pika ove japanske rpg-ove

Kapiram da ti i Agilni imate takav stav zbog anime estetike i silnih klišea iz te industrije... Istina je da se danas JRPG-ovi previše vade na to i da su uz par (prilično rijetkih) izuzetaka postali baš dosadni, ali ne treba čoek da otkači cijeli žanr tek tako... Jebi ga, neke od ubjedljivo najboljih igara ikada su baš JRPG-ovi (Final Fantasy 6 i 9, Chrono Trigger, Suikoden 2, Mother 2 i 3, Seiken Densetsu 3, Teranigma)

EDIT: Normalno, sve je to subjektivno, ali mislim da svako ko ima i kapi mozga i volje da ih proba može ako ne da zgotivi, onda bar da shvati, zašto su te igre tako cijenjene.

Izašla fina kartična igra na steamu - faeria. Kome je muka od harstona i hoće malo dublju i lepšu igru (skroz f2p), neka proba (i nek me rokne za referala, isti nik).

Verovatno si u pravu, Pazle. Meni je najbliže što sam prišao JRPG-u igra Sudeki, baš zato što je mehanika borbe mnogo bliža ovim "zapadnim" RPG-ovima. Odbija me takvo "ubrzano" mlaćenje, disproporcije vizuelne, generalno taj stil i baš kako si rekao - estetika. Kapiram da mnogo toga i propuštam, posebno u smislu naracije, ali volim kad mi igra, umesto šareniša, u braon-sivim tonovima smrdi na čelik, krv i znoj, jbg, a azijatkinje mogu proći u nekom prljavom bordelu.

Gledam ovo "NieR:Automata", deluje super na papiru, kao i skrinšotovi, ali kad pustim gameplay trailer, vidim sve što ne volim.

Naravno, kome to ne smeta, neka igra. Ne sporim da ima sjajnih naslova i sigurno da nisu bez razloga tako cenjene. Jednostavno, nisu moja šolja sakea.