Prijava

PES 6 braćo, vrhunac fudbalskih simulacija, kod te igrice se nešto desilo, nešto predivno, sve su pogodili jebeni japanci kako treba, i fiziku, i grafiku (za to doba), i onda je neko reko E PA NE MOŽE, i sve je od tad pa na dalje išlo u kurac, umesto da se nadograđuje na ostvareno i da bude sve bolje i bolje.

Jel igro neko ovaj Kingdom Come Deliverance? Par puta pokušavam sebe da nateram ali ne ide mi nikako, onaj početni deo igre je smorčina teška, trigeruje me što mora da se igra iz prvog lica, ne mogu odzumiram, a combat system je jedan od najgorih koje sam ikad video, al opet vidim da igra ne pije hejt već je čak štaviše pozitivno ocenjena od strane potrošača.

Ovo sam pre 2 god. napisao

Opasno kvalitetna igra, možda jedini open world po kvalitetu rame uz rame sa Skajrimom i Wičerom, samo sa ogromnom razlikom - nema fantazijskih elemenata, igrica je dobro potkovana kako istorijskim činjenicama tako i rekonstruisianim podnebljem Češke odnosno Bohemije iz 1403. godine, prelepi pejzaži stvarno, ma samo konja da jašeš po poljima i livadama pa kroz šume je totalni čil, bilo po prelepom sunčanom danu, zvezdanoj noći ili po grmljavini, sasvim solidna doza realnosti naročito u borbama koje baš i nisu lake - 2 lakše oklopljena bandita mogu baš fino da te umlate bez jebemti dok je borba 1vs1 sa full oklopljenim vitezon sa longswordom za mene i dalje poluenigma a u igri sam već dobrih 30tak h.
Lepo odrađeni kvestovi, ne smaraju, vrlo različiti i opet realni donekle, opet zavisi od tebe i tvojih dela kako ih radiš, odnosno kasnije trpiš posledice, pozitivne ili loše.
Prijatno me iznenadilo i pominjanje Boja na Kosovu koji se odigrao 14 godina ranije od trenutnih dešavanja u Češkoj koji napominjem opet, istorijski tačno prikazani u igrici (bar tako zvanično kažu) i učestvovanje u istom od strane jednog popa koji je bio vešt s mačem i borio se naravno na srpskoj strani lol

Preporuka.

Inače, sam tutorijal traje oko 4 sata lol, videćeš i zbog čega

Igram FEAR stari, obnavljam gradivo. Odlicno odradjen bullet time. A od novijih, skoro igrao Control. Kida

Jebene igrice.
Pandemija u toku ljudi umiru oni pričaju o igricama.
U današnje vreme upaliti igricu i cepati mi je pandan gledati random vesti i tražti smisao i istinu na pinku ili n1.

Da mi je vaš mozak da se odmorim na 1 dan lolo

Pa da osetiš i ti kako je kad se ima mozak crkotino glibava

Jeli? Koji je trip, zadnjih 10god igre su sve iste, neke uvertire priče 3d animacije govna, kao film da gledaš ili seriju a ti si jebeni junak.

Sve se svelo na instagram momenat, svi postali sajtuše.

aahah šmoklja sve mi diraj al igrice nemoj. Ne brini neću ti upasti u sobu da ti ugasim računar.

Diraj igrice što da ne diraš, ovaj forum je bastion slobode govora, samo moraš da znaš i da daš šalu i da primiš šalu

Šmoklja je shvatio da ne postoji realna opasnost ukidanja igrica pa se ubacio u ležerica mod :)

Jel igrao ko Evropa Universalis 4? Čuo sam da treba vremena da se uhodaš ali da je zaraza opasna

U konkretno poslednjih 10 godina, igrice imaju bolju pricu i pouku od 90% filmova

U konkretno poslednjih 10 godina, igrice imaju bolju pricu i pouku od 90% filmova

zadnjih 10god igre su sve iste, neke uvertire priče 3d animacije govna, kao film da gledaš ili seriju a ti si jebeni junak.

Radi se o tome da igrica ima jebenu pouku!!!Koji će joj kurac.
Šta si konkretno doživeo bolje nego na filmu, da možeš malo da guraš malo i po svom a ne sve kako ti je režiser naturio da gluvonemo prihvataš.

U smeće su se pretvorile igre, mora da se doživi tobož taj momenat glavnog junaka umesto da bude u pitanju čist game play kao nekad.

edit: kao nekad kada je sve bilo bolje u vreme mrmuna

Pill Do
Jel igrao ko Evropa Universalis 4? Čuo sam da treba vremena da se uhodaš ali da je zaraza opasna

Nikad se nisam ubacio u EU4, više sam u Krusejder Kings priči, više mi leži taj period nekako, i bolja fora mi je što praviš dinastiju pa mora da paziš na šta će da ti liči naslednik itd, ali u suštini ista fora, mapa pa osvajaj, čuo sam dobre stvari i o EU, ne mož da bude loše sig. Davali su za džabe skoro baš na Epic-u, ali te Paradoxove igrice kurca ne vrede da se igraju bez DLC-ova, a sa DLC-evima izađu i po 300 evra i više, tako da toplo preporučujem pirateriju u tim slučajevima.

da možeš malo da guraš malo i po svom a ne sve kako ti je režiser naturio da gluvonemo prihvataš.

Ovo - jako bitan faktor.

više mi leži taj period nekako

Istorijski momenat u kom periodu bih voleo da živim. Šmoklja se pita.

mora da paziš na šta će da ti liči naslednik

Ovo je onaj "baba" momenat, mora strogo da biraš ženu da ne bude neki freak već da nastavi plemenitu lozu koju si ti započeo penetrirajući računar. Znači ne sponzoruša nego isključivo dobra majka da bude verna za porodicu.

Prostotutke su prihvatljive ali isključivo u drugim igricama. Ovim modernim da nisu medieval

bravo Šmoklja.

Da druže bravo, proniknuo si u poentu da je krusejder kings jebeni simulator eugenike (a po potrebi i incesta), blago si ga tebi. That'sthejoke.jpg

Fife i Pesovi su zadnjih 15 godina u fazonu komp sam odlučuje koliko je igrač umoran u tom momentu pa na isti potez i poziciju i stisak tastera neće isto udariti recimo loptu glavom već ako je 60+minut lopta će ga napenaliti u jebeni potiljak i odbiće se u aut jer je dečko umoran.

Koji kurac. Jbt izdebilisani smo kroz medije, kroz muziku i tv a na kraju i kroz igrice.

Da druže bravo, proniknuo si u poentu da je krusejder kings jebeni simulator eugenike (a po potrebi i incesta), blago si ga tebi. That'sthejoke.jpg

Nije problem u tome, već u tvom doživljaju gospodara vremena i planete u svojoj sobici na flat monitoru

da možeš malo da guraš malo i po svom a ne sve kako ti je režiser naturio da gluvonemo prihvataš.

Haha ovo me podsjetilo na period kad je izasao Black Mirror Bandersnatch na Netflixu pa se svi naložili da probaju kao "wow mi odlučujemo o ishodu". Sjećam se ovdje na vuki ovi što nisu imali netflix skidali neke torrente gdje nemaš tu choose opciju pa ti film traje 6h haha dobra stara vremena

U suštini tačno, čak i to malo što imaš slobodu izbora, free roam, open world i slično privuče ljude da igraju jbg