Коју игру следећу да скинем?

1. Mada mi privlačno deluju i ovaj novi King Artur i Bannerlord tj Mount and Blade 2 al još uvek early accs jbt

2. Bannerlord imam igrao sam ga nekih 150 sati, još je to nedovršena igra u poređenju sa Warbandom, ali jebali su mu kevu koliko su bitke i opsade bolje sad, pršti igrica što se toga tiče, samo da završe još te neke mehaničke stvari i biće haos. Još kad krenu i moderi da rade poso ima da mi popije 5k sati igrica sigurno.

3. Je l cepa neko voznje neke ovde ili svi samo neke rpg-ove/tabacine

4. kad izađe GoT i srednjovekovna Evropa za Bannerlord ima da se ne skidam

5. Kada odrastao čovek preraste igrice po Vama?

6. Možda kad budem prerastao i muziku koju sam slušao iz srednjoškolskih dana.
    Znači vrv nikad jbg. Bar ne potpuno

7. E moje delije. A posle ogovarate žene, te ovakve su te onakve su. Nisu Vam žene krive što ste deučurlija sa 30 godina.

8. I ljutite se na mene kad Vas pošaljem na čašu mleka i spavanje.

9. Ejduse predsedniče Turkmenistana

10. EIDVS jako lajferiše dok mi pavkamo

11. Daj mi malo mleka tatice

12. dame tu leche papi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.