Коју игру следећу да скинем?

1. bilo kakvo weeb sranje, bilo kakvo 2d ili 2.5d sranje, dark solsi, halflajfovi, masefekti, biošokovi, folauti, farkrajevi

2. Bilo kakvo weeb sranje, dark solsi, masefekti, biošokovi, folauti

Kalodjutiji (sve posle mw2) - mada ne mogu garantovati da su loši samo od mw2 vise nisam imao nikakav interes za njih

3. kalodjuti i medalohonor sve nakon WW2 naslova
    Halo
    mortal kombat
    nitvor spid i trkačke igre generalno (osim CTR)

4. Folaut isto nikad omirisao ne bi.

5. Splinter Sel i Hitmen, da

6. Hitmen jbt da, nikad to
    metal gir osim solid nijedan drugi, previše pojapančeni svi ostali delovi

7. Pa cek sta igrate, nitforspidove

8. linearno mi je previše nekako, ograničeno, nije open-world, znam da su nivoi mnogo dobro dizajnirani i ima milion načina da se pređu i da se ubiju ljudi i sve to ali jebem li ga, nikad mi nije bilo dovoljno interesantno

9. Hitmen je meni do cetvrtog dela imao predrkan vajb, preporuka, pogotovo drugi i cetvrti

10. Galantni kosovac
    Pa cek sta igrate

bitchera, elder skrols, gothicc, ass krid, mauntenblejd, total war (samo istorijske a ne ona scifi warhammer govna), mafiu, red ded, getea, civilizaciju, kreša, menadžera pes itd itd

11. Nisam ljubitelj superheroja ali Batman i Spiderman za ps4 i ps5, ono je savršeno

Batman je radio Rocksteady a za Spidermana ne znam

12. Hitmen, Eldenring, CK3 i menadžer eventualno kad ne mogu spavati

13. BeamNg Drive igram 10 godina vec, konstantno unapredjuju i izbacuju nov sadrzaj

14. ck3 daaa jebote
    dvojku sam više igrao
    jedna od retkih preostalih za koju mi je piraterija jedina logična opcija
    da bi igrao igru u celosti sa svim DLCovima i expanzijama mora pukneš preko 250 evra
    oću boli me baš kurac

15. Minecraft, kao deca igrali smo

16. Kakav sabor kežual gejmera.

17. Kezual?

S faith buildom prelazim DS3.

18. jedna od retkih preostalih za koju mi je piraterija jedina logična opcija

Samo FitGirl repacks

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.