linearno mi je previše nekako, ograničeno, nije open-world, znam da su nivoi mnogo dobro dizajnirani i ima milion načina da se pređu i da se ubiju ljudi i sve to ali jebem li ga, nikad mi nije bilo dovoljno interesantno
bitchera, elder skrols, gothicc, ass krid, mauntenblejd, total war (samo istorijske a ne ona scifi warhammer govna), mafiu, red ded, getea, civilizaciju, kreša, menadžera pes itd itd
ck3 daaa jebote
dvojku sam više igrao
jedna od retkih preostalih za koju mi je piraterija jedina logična opcija
da bi igrao igru u celosti sa svim DLCovima i expanzijama mora pukneš preko 250 evra
oću boli me baš kurac
bilo kakvo weeb sranje, bilo kakvo 2d ili 2.5d sranje, dark solsi, halflajfovi, masefekti, biošokovi, folauti, farkrajevi
Bilo kakvo weeb sranje, dark solsi, masefekti, biošokovi, folauti
Kalodjutiji (sve posle mw2) - mada ne mogu garantovati da su loši samo od mw2 vise nisam imao nikakav interes za njih
kalodjuti i medalohonor sve nakon WW2 naslova
Halo
mortal kombat
nitvor spid i trkačke igre generalno (osim CTR)
Folaut isto nikad omirisao ne bi.
Ništa ni od e-sport
Splinter Sel i Hitmen, da
Hitmen jbt da, nikad to
metal gir osim solid nijedan drugi, previše pojapančeni svi ostali delovi
Pa cek sta igrate, nitforspidove
Sto ne hitmen?
linearno mi je previše nekako, ograničeno, nije open-world, znam da su nivoi mnogo dobro dizajnirani i ima milion načina da se pređu i da se ubiju ljudi i sve to ali jebem li ga, nikad mi nije bilo dovoljno interesantno
Hitmen je meni do cetvrtog dela imao predrkan vajb, preporuka, pogotovo drugi i cetvrti
Pa cek sta igrate
bitchera, elder skrols, gothicc, ass krid, mauntenblejd, total war (samo istorijske a ne ona scifi warhammer govna), mafiu, red ded, getea, civilizaciju, kreša, menadžera pes itd itd
Nisam ljubitelj superheroja ali Batman i Spiderman za ps4 i ps5, ono je savršeno
Batman je radio Rocksteady a za Spidermana ne znam
Hitmen, Eldenring, CK3 i menadžer eventualno kad ne mogu spavati
BeamNg Drive igram 10 godina vec, konstantno unapredjuju i izbacuju nov sadrzaj
ck3 daaa jebote
dvojku sam više igrao
jedna od retkih preostalih za koju mi je piraterija jedina logična opcija
da bi igrao igru u celosti sa svim DLCovima i expanzijama mora pukneš preko 250 evra
oću boli me baš kurac
Minecraft, kao deca igrali smo
Kakav sabor kežual gejmera.
Kezual?
S faith buildom prelazim DS3.
Samo FitGirl repacks