mesni mora još mnooogo pure kusat da bi mogao uopšte da pomisli da dostigne moj stupanj što se tiče ilegalnog prisvajanja video igara
nisam ja protiv piraterije, daleko od toga, ona ima svojih prednosti MEĐUTIM vremena se menjaju
onda kada mi piraterija omogući da igram menadžera odmah nakon što izađe, ruke neće biti dignute od nje
prodale se pizde namerno neće da krekuju neke naslove rade zajedno sa izdavačima
Bgate menadžerica treba košta max 15e uvrglave jer bukv svake godine izlazi samo se apdejtuje baza ubace neke džidžabidže koje nikad ne koristiš i promeni startskrin a endžin grafičkog prikaza promeni za 3 promila
Brt moja stim bibloteka od stotinak triple A naslova je nastala na temeljima summer sale-a, halloween sale-, black friday-a. Jedino sam punu cenu platio za jednu igru Doom Eternal kad je izaso 2020. Ostalo sve rasprodaje. Po 70, 80% popusta.
šta si ti koj kurac Voksi pa sa tolikim žarom braniš tu pirateriju
bliži nam se vreme kada će internet provajderi da nam šalju muriju na vrata što skidamo fitgirl torente samo se ti zajebavaj
Realno piraterija je dobra ako krekovana verzija radi ok, ako ne onda original i cao zdravo
E moj mesni, i šmoklja ti okrenuo leđa u tim vašim piratskim egzibicijama, a nekad ste me u tandemu podjebavali
proradili bugarski geni
mesni mora još mnooogo pure kusat da bi mogao uopšte da pomisli da dostigne moj stupanj što se tiče ilegalnog prisvajanja video igara
nisam ja protiv piraterije, daleko od toga, ona ima svojih prednosti MEĐUTIM vremena se menjaju
stupanj
pa lepo, tako to ide, prvo se dižu ruke od piraterije, onda priznanje kosova, onda se počnu kotiti trandže, onda
...onda jebi jos poneku mamu preventivno da zaustavimo ovo zlo
Fun fact: ovu temu otvorio najveci istoricar sajta a istoriju nije
Istoriju otvorio neki pajsad pajsad
brankaja
onda kada mi piraterija omogući da igram menadžera odmah nakon što izađe, ruke neće biti dignute od nje
prodale se pizde namerno neće da krekuju neke naslove rade zajedno sa izdavačima
Bgate menadžerica treba košta max 15e uvrglave jer bukv svake godine izlazi samo se apdejtuje baza ubace neke džidžabidže koje nikad ne koristiš i promeni startskrin a endžin grafičkog prikaza promeni za 3 promila
Brt moja stim bibloteka od stotinak triple A naslova je nastala na temeljima summer sale-a, halloween sale-, black friday-a. Jedino sam punu cenu platio za jednu igru Doom Eternal kad je izaso 2020. Ostalo sve rasprodaje. Po 70, 80% popusta.
Dobro, nisu sve tripl ej, ima i dosta indi naslova
Fun fact: ovu temu otvorio najveci istoricar sajta
nisam je ja otvorio bre
пиратерија мајка
Куповао сам и ја тако неке игре на снижењима, као што ти кажеш одлично су се уклопиле у колекцију игара које не играм, а ко зна и када ћу.
Da ne otvaram novu temu- koje su vam te jace fransize igara nikad nisu legle a probali ste.
Meni vičer, biosok i asesins krid. Ne mogu.
One japanske i dark soulsi
Mada one japanske nisam ni probo one dmc, ff i sl