Коју игру следећу да скинем?

1. a eto jebem li ga tek da se ne osete zapostavljenima ali u pravu si njihovo mišljenje je apsolutno nebitno

2. Meni skroz ok W1 kombat, budždenje skila i pravovremeni klikovi oldskul nema šta tu

3. nije za svakog jebem li ga, ACQUIRED TASTE baš, ja sam ga istrpeo jer me igrica baš oduševila što se tiče atmosfere i priče
    defanzivni aspekt skoro pa nepostojeći, svodi se na rng, ofanziva samo tempiranje klikova
    solidna forica bila ono sa borbenim stilovima u zavisnosti od protivnika

4. eee da
    ukloniće to iz rimejka sig

5. ne znam ja sam heavy armor one handed blok tip, ovo mi bilo njesra

6. Konzolas da vam kaze nesto... TLOU 1 i 2. Nemam reči

7. Reci im zapato, ne znaju oni sta je masterpiece

8. E to npr nikad
    btw moro da guglam tu skraćenicu

9. Ako neko nije znao, kad si pretplatnik na Prime Video (Amazon), onda imaš pristup i Prime Gaming sekciji gde se jednom mesečno dobija tura igara.

https://gaming.amazon.com/

Čak iako niste pretplaćeni, prvih sedam, ili mesec dana je besplatno (ne sećam se tačno i ne zaboraviti deaktivirati pretplatu pre nego što istekne trajal) i sve igre koje su u tom trenutku dostupne možeš preuzeti i sačuvati zauvek.

Ovo pišem, jer je od danas jedna od igara Football Manager 2023 (aktivacija je za Epic Game Store, nije za Steam).

10. imam prime. al kad se logujem stoji mi "activate prime gaming".

jel nije mozda "besplatno" nedelju dana, a onda da mi mesecno stize 20fr dodatno?

11. pise da nije, verovatno ce onda u nekom trenutku da promene "terms and conditions" pa krenu da naplacuju ako ne ukines

kako god aktivirao sam, ima metal slug :)

12. ovaj epic launcher je takvo djubre da nemam reci

13. da dele pare na epic ne bih uzeo

14. Pa na neki način i dele. Epic svake nedelje daje barem jednu besplatnu igru. Imam library sa preko sto igara, među kojima GTA V, Death Stranding, Arkham trilogy, Plague Tale: Innocence, Bioshock, Tomb Raider trilogy, Control... mislim, to bre već vredi brda para!

15. nervira me jedan launcher funkcija mu je da launchuje i on to uopste nece da izvrsi, a pritom moram i da ga skinem
    retardi nam samo otezavaju zivot sa svih strana

16. hahahah jebac ☺️☕

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.