Prijava

proklet bio bre ti meni zelis batine ☺️☕ zelim i ja tebi siktavce, oprosti mi volim te volim vas sve

epic najlagajniji kineski majning malware 1/1 sig (sig)

Dobra si Tomo carica si majke mi, je l imaš neki savet u pogledu launchera

Ja mislio da se uozbiljim, zpočnem ozbiljnu vezu, al može i menadžer da skinem.
Hvala Agilni.

Vidim na instagramu, bio neki gejmerski sajam (veze nemam gdje) i pita neki lik rendom prisutne na tom sajmu koja im je najdraza igra

Za 70% od tih pomenutih igrica nisam nikad čuo, a 90% nisam igrao.

Rano sam se penzionisao..

Samo Super Mario ❤️

Neki Starfield je izašao, sad ću časkom da skinem da vidim šta je.

ај стручњаци дајте неке стратегије офлајн за играти неке старије игре класике онако ја никад нисам игро стратегије у том најјачем периоду гејминга само пуцачине трке и то а волео би нешто мало да пикам онако да пробам де треба неко време да се уложи а ај молим вас
и ако неко има неке линкове да скинем чикен инвејдерс или оно први други дио или све и супер марија оне класике ај молимвас

glupe su sve strategije to za decu bukv

а ја не знам чуо сам за неке заборавио сам имена букв оно правиш као свој замак имаш пољану и тако то нападју те браниш се и обрнуто видећемо шта ће ови стручњаци препоручити

to bilo zanimljivo pre 20 godina bukv

igraj woozie rome total war keca možeš vanilu a mož skineš mod Europa Barbarorum se zove veoma detaljno odrađen mod koji proširuje mapu i dodaje mnoštvo novih regija, gradova, plemena i jedinica
Crusader kings 3 skini ako oćeš malo više da se baviš kampanjskom mapom a malo manje bitkama. Biraj srbiju napadni hrvatsku itd itd

Stronghold, Rise of Nations

Totally War - Fall of Snime

Totally War - Fall of Snime

smejem se kme kme kme

хфала погледаћу ових дана на јт мало како то све изгледа па ћу сиг нешто скинути јако сте топли сви

brate kad dodje do kopanja zlata nemoj slucajno da si digerovo samo setnja pored