Можда мешам игре чуо сам за то хензо али постоји још нека игрица која се зове драјвер и де само возиш кола то су ти мисије а имаш људе по граду које не можеш да газиш не знам је л то тај паралел лајнс
apropo ove vuzijeve spike preporucujem kolin mekre 2 to je bila voznjica
+100
Прва видео игра за ПЦ коју сам добио, прије неких 20 година за рођендан. Требало би је само мјесец да сконтам тада како се покреће, али после се нисам одвајао.
el se seća neko DRIVER PARALLEL LINES
Можда мешам игре чуо сам за то хензо али постоји још нека игрица која се зове драјвер и де само возиш кола то су ти мисије а имаш људе по граду које не можеш да газиш не знам је л то тај паралел лајнс
jes bre to je to
Неее
ево га то срање што сам ја игро пре 10ак година
https://www.youtube.com/watch?v=RSHUUGSNGvs
једва нађох
gle ih ovija newfags pričaju o drajver FRANŠIZI bez da spomenu keca i dvojku
kako je lepo biti mlad
puno vi pametujete za nekoga ko nije igrao
B U R N O U T
T A K E D O W N
Nmž postaneš muškarac ako ne pređeš tutorijal u drajver kec
Postao sam muskarac jedno 20 puta
Iznajmimo soni onda, uzmemo iss, teken i nesto da se ''prelazi'' tipa drajver, kad ono na jednom džojpadu ne radi lepo krstić, na drugom x.
Muke.
+100
Прва видео игра за ПЦ коју сам добио, прије неких 20 година за рођендан. Требало би је само мјесец да сконтам тада како се покреће, али после се нисам одвајао.
Daj nesto da igramo u multiplejer.Zainteresovani nek mi pisu u PP. Mozemo valjda preko epsxe da igramo tekken i mozda epsxe ima podrsku za LAN.
vuzi pp
Oće neko heroje
mogli smo dote malo a
Oce neko haxa? Vecim lopticama da sutiramo manju?
Imam mod za QWER za warcraft III frozen throne tako da mogu kastujem magije u dotu isto ko u LOL.
Zavidim ti
Half Life 2 je odlican za svakoga ko obozava da cita teorije zavere.Voleo bi kad bi se igra reworkovala tako da ubace element korona virusa u igru.
to ti je originalni deus eks
deu seks
atomski kad će halflajf trojka brate