- Š
debeli drži ceo pc gejming na svojim masnim plećima onog trenutka kad on umre svi mi steam fags smo najebali

Radi stari Half Life i Kanter 1.5 na Windows 10, znaci Half Life 1.1.1.0.Ko hoce instalacije mogu mu posaljem ima uz Half Life takodje i Opposing Force i Blue Shift.
- k
Metal Slug Awakening - gowno. Preprimitivno za novije generacije, previše retardirano odrađeno za starije.

Seća li se neko kako se zove ova igrica:
ti si kao neki trgovac drogom. Imaš neku svotu para i priliku da na tržištu kupiš neku 'robu', onda sačekaš par dana da prodju, pa možeš da prodaš to što imaš i kupiš nešto skuplje...
Igrica je ustvari tekstualna. Bela pozadina. Unosiš bukvalno broj ispred droge koju hoćeš da kupiš i količinu. Imaš broj i za preskakanje dana.
Mesec dana traje. Na kraju ti ispiše koliko si zaradio.
Ja mislim da se zvala Kokain (jer on najviše vredi u igri), ali google baš ne saradjuje sa mnom kad pokušam da je nadjem :)- k
Drug Wars ili mislis na Dope Wars
- k
Jao kako smo stari.
- Д
Far Cry 5 na akciji bio je. Jako lepa igra.
Puno toga o životu sam naučio od Šerifa i Dača, ali me malo da kažem povredilo što me posle hiljada pobijenih kultista i dalje zovu Rook. - Š
https://www.youtube.com/watch?v=5VP6bjlger8
opet frs prsen neizbežan jebati sranje
nadam se da će bude optimizovano za kršine ali teža priča
- Cbanovan
lololo nemam pojma
Ima unutra kad udjes u CVETOFOB pa unutra u magacinu de su hostidzi okacena slika velika na zid putina kako jase medveda (neko fotosopiru onu fotku de jase konja)