Коју игру следећу да скинем?

  1. кад онај дебели научи да броји до три(3)

  2. debeli drži ceo pc gejming na svojim masnim plećima onog trenutka kad on umre svi mi steam fags smo najebali

  3. Radi stari Half Life i Kanter 1.5 na Windows 10, znaci Half Life 1.1.1.0.Ko hoce instalacije mogu mu posaljem ima uz Half Life takodje i Opposing Force i Blue Shift.

  4. Workers & Resources: Soviet Republic. Ko voli zajeban city builder.

    Da vidimo ko je od vas bolji Tito od Tite.

  5. Metal Slug Awakening - gowno. Preprimitivno za novije generacije, previše retardirano odrađeno za starije.

  6. Seća li se neko kako se zove ova igrica:
    ti si kao neki trgovac drogom. Imaš neku svotu para i priliku da na tržištu kupiš neku 'robu', onda sačekaš par dana da prodju, pa možeš da prodaš to što imaš i kupiš nešto skuplje...
    Igrica je ustvari tekstualna. Bela pozadina. Unosiš bukvalno broj ispred droge koju hoćeš da kupiš i količinu. Imaš broj i za preskakanje dana.
    Mesec dana traje. Na kraju ti ispiše koliko si zaradio.
    Ja mislim da se zvala Kokain (jer on najviše vredi u igri), ali google baš ne saradjuje sa mnom kad pokušam da je nadjem :)

  7. Drug Wars ili mislis na Dope Wars

  8. Jao kako smo stari.

  9. To kralju! :)
    Mislim da je ovaj drugi, ali ne sećam se da sam imao opciju menjanja regiona. Ovo što sam ja igrao je još jadnije bilo, ali to je u suštini to.

    Hvala

  10. Graficka Radeon HD 7850 je mozda se kaze odlicna koje sve igre moze pokrece i za koje male pare se moze nabavi na polovnom trzistu.Nego sta je problem je sto majkrosoft drzi monopol nad video igrama preko direct x-a i veoma mali broj igara koristi open gl.

  11. Far Cry 5 na akciji bio je. Jako lepa igra.
    Puno toga o životu sam naučio od Šerifa i Dača, ali me malo da kažem povredilo što me posle hiljada pobijenih kultista i dalje zovu Rook.

  12. Добра аватар

  13. https://www.youtube.com/watch?v=5VP6bjlger8

    opet frs prsen neizbežan jebati sranje

    nadam se da će bude optimizovano za kršine ali teža priča

  14. Gde ima ta mapa se skine?

  15. хахахахахаххаахаххааххахааххааххаах

  16. ЦС 1.6 то је био прави ћивот..

  17. lololo nemam pojma

    Ima unutra kad udjes u CVETOFOB pa unutra u magacinu de su hostidzi okacena slika velika na zid putina kako jase medveda (neko fotosopiru onu fotku de jase konja)

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.