Коју игру следећу да скинем?

1. Peki, kao sto sam i napisao nekoliko postova iznad :D

2. Ја сад скинуо фифу 14 фул анлокд верзију, само ми крек фали.. крек хехе

3. Gledao sam i ja te klipove kako lik prelazi "Last of us" i igra je super, ali AI je najveće sranje ikad. Na nivao Komandosa gde te ne vide kad stojiš pred njima i takva sranja.

4. Izašao Total War: Rome 2. Ima na torrentu da se skine. Gledam malo kritike, kažu da je ispod nivou Shoguna 2 i Rome prvog dela. Jes' da je hardverski zahtevna, ali ima mnogo tehničkih minusa. Igrao neko?

EDIT: Gameplay deluje do jaja.
    http://www.youtube.com/watch?v=pKSkBEJ_wrM

5. Rome je izgleda dosta bagovit (tako kazu), ali ispravice se pecevima, ja cu verovatno da ga skinem za predstojeci vikend.

A Cace da si slusao razumeo bi sto te ne vide, iako stojis ispred njih. Ako mislis na clickere, oni su slepi kao sto se i da videti jer im je glava skroz obolela i oslanjaju se samo na culo sluha, sto znaci da, i da postoje u stvarnosti, ne bi mogli da te vide. Dok je druga prica sa runnerima, oni te vide. I kao sto rekoh jedan od najboljih AI-a u igri koji sam video je Ellie, a ko god je igrao igru zna i zasto :D.

6. Ja skin'o Stronghold dvojku. Krusejder sam igr'o odavno, al' mi smor jer je 2D lolo. Dvojka je bolja po tom pitanju.

7. Brate, ne pričam o jebenim klikerima, nego o ljudima. Čučiš iza nekog stola, a Eli jebena stoji na sred sobe, protrčava lik, slep kod očiju, ne vidi te da stojiš pored njega, nema šanse da te ne vidi.

8. А јебига, у праву си, али сад тражиш длаку у јајету. :D

9. Pa brate, i starije i lošije igre su imale bolji AI od toga.

10. Пази, слажем се са тобом, то јесу мрље, али све остало у тој игри је чисто злато. :)

11. To da, igra je do jaja, ali malo da otežaju i srede AI i bila bi super, ovako je previše kežjual, a možda je ovaj igrao na easy.

12. skinuo Mount and blade:warband, do jaja je igra mnogo.

13. Hocu da igram Medal Of Honor 2010 online,e sad je l' trebam da krekujem normalno ili odmah da krekujem nekim krekom za multiplayer koji sam nasao ili prvo normalno pa onda ovaj?Blage veze neam.

14. E dobro Cace, u pravu si sto se toga tice. Ali kako je Eli AI nju nije ni bitno da primete, vec primecuju tebe, kad god se mrdnes :D. E sad na expert modu, kazu da je igra preteska, prvo sto nemas onaj vision kao (ne secam se kako se zove) a i zombiji su opasniji, onda nemas ni aim lock (sto je, ako ne znas da nisanis dzojstikom mnogo jebena stvar)

15. Company of Heroes, prvi dio sa add onovima. Auh, tačno sam se obradovao kad sam neki dan vidio stari CD zabačen u tamne kutke moje komode!
    Kad izlazi CoD: Ghosts?

16. Фејбл кец јебе тотално.

17. CoD izlazi kao i svake godine, negde pred kraj oktobra, pocetak novembra (mada mislim da je ovaj deo negde 10.,11. novembar, nisam siguran tacno, a mrzi me da trazim sad)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.