Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Koja je najbolja pucacina u prvom licu sto se tice stealth misija?Sad igram Sniper Ghost Warrior,jebem im mamarice.Skinuo sam i Sniper Elite 2 deo,a hocu da igram i Black Ops 2 nego me nesto jebe torrent pa nece da skine.
je l' mora u prvom?
meni je deus ex human revolution bio do jaja sto se tice stealth-a
Mora li u prvom licu? Ako ne mora, imaš sve Hitmene, Splinter Cell-ove, Thief-ove, onda Saboteur, Velvet Assassin itd.
Pa ne mora,ali je ipak najzanimljivije u prvom,meni bar.Sto se tice treceg,ima neka,kako bese,valjda future soldier,tako nesto,deluje mi interesantno...
Fallout 2, najbolja igra ikada!
Dobar je Bač Fable. Budi zao, da ti rogovu izrastu :)
Oću da pikam Gears of War s burazerom u LANu, piratski ofc. Jel izvodljivo, pokušao neko, da ne skidam bzvz?
Ili ako ne može to, kako da pikamo piratski Left for Dead u LANu, tražio sam po netu, al opet se pominje jebeni steam?
Hamachi skini, pa probaj tako. Ja sam preko toga igrao Menadžera sa ortacima.
Bre eddie pa deus ex jeste iz prvog lica koliko se secam, samo sto ti je dok se krijes lice prebaceno u trece :D
A sto se tice stealtha, recimo i splinter cell novi je do jaja (tps je, jebiga)
Može L4D da se pika, ajde ako hoćete možemo da skinemo svi pa da igramo.
Preko čega Čak?
Ima da se skine sa sve serverom i sranjima L4D2.
U, pa do jaja, igrao bih ako nas bude dovoljno.
Ладно сам и ја исто урадио, јебо те, никад нисам имао конзоле а страшно ме занимала прича. А да је добра прича, добра је. Него, кад смо већ код тога, има нека игра коју сам пропустио да има доста одлука, или добру причу? Фазон Мас Ефект, Вичер, Драгон Ејџ...
Malo je starija, ali i sa pricom i sa odlukama JEBE.
Gothic 2
Nije za gledanje, vise je za igranje lolo
Ja gledam i Gta 5 , gledo i lest of as, i senc rou 4, a nikakko konzolu , muka mi na laptop igrat
Deus Ex, Folaut...
Gothic 2
Gothic 2 kida!
Definitivno jedan od boljih rpgova...
Готик ме мами, хтедох да скинем раније, не знам зашто нисам. Имам ваше препоруке, дакле?
Javi se mićko sa utiscima.