Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Пун курац багова у Бетмену, малопре убих боса једним ударцем.
E jebiga... A ja se toliko radovao.
Završio sam celu ''sezonu'' Voking Deda. Kakva priča i KAKAV KRAJ.
http://img3.joyreactor.cc/pics/comment/%D1%84%D1%83%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8-futurama-%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5-433813.jpeg
I ova pesma na kraju. The Walking dead je najbolja igra koju sam igrao do sada.
https://www.youtube.com/watch?v=GyprWpWEatU
Ta pesma me je oduševila koliko je dobra, i koliko je legla u datom momentu.
Mada, ipak je meni najbolji saundtrek za kraj jedne epohe bio na kraju F.E.A.R. III , jer je bilo jebeno ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=wBqXc62zBY8
Je l' mora se gleda serija prvo da bi' igrao igricu? Na Voking Ded mislim.
Pošto se ja ne ložim na te horore, al' ako kažete da je igra dobra, rekoh da probam.
I je l' ovih 5 epizoda cela igrica, ili će biti još?
Ne moraš, naravno, nisu likovi iz serije u igri, samo je okruženje iz Walking Dead u principu, taj svet.
Tih 5 epozida čine celu igru, da. Imaš tu dovoljno sati da ubiješ, ne brini se, ali mnogo je dobra igra, stvarno, probaj.
Izašao Naruto Ninja Storm za komp, moj brat i pola mojih drugova se naložili već...
Ja sam mislio, i još uvek mislim, da je to za decu do 10 godina, i za one koji se i dalje osećaju tako, kada predju tu starosnu granicu.
Jeste, jebemumater za par meseci punoletni likovi se lože na nacrtane likove koji se biju kolo...
Aj' da je Tom i Džeri tematika, ili Kojot, pa da razumem, ali ovo..
A brate, i Mortal Kombat su nacrtani likovi koji se biju. Nema to veze sa godinama, ako je nešto zabavno. Doduše nisam još probao igru, ali nije bitno.
Tih 5 epozida čine celu igru, da. Imaš tu dovoljno sati da ubiješ, ne brini se, ali mnogo je dobra igra, stvarno, probaj.
Potpisujem.
Zombiji su ti tu da dopune priču. Ne bazira se igra na hororu.
Priča se da će biti sezona 2.
Realno, tabačine su sranje ako se ne igraju u multiplejeru na blejama iz sprdnje. Inače su totalni šit, kao i simulacije sportova.
Mislio sam na gledanje animea, ne na igranje multipjera.
Нервирају ме багови у Бетмену, каће неки печ?
I anime su sranje, osim par dobrih. I Betmen je sranje, i svi superheroji.
lol
Полудећу од багова.
Мортал Комбат овај што је неко вамо препоручио испуни сва очекивања, и преко свих могућих очекивања. Топла препорука свима који имају касно паљење ко ја, па су тек сад чули да изашла најновија верзија за Пи Си.
Полудећу од багова
Jutros prešao story, počeo malo da ubijem vreme sporednim misijama, video koliko bagova ima i odmah obrisao igru. Arkham City mi skoro dve godine bio u računaru i nije mi padalo na pamet da brišem. Story je malo čudan, donekle predvidiv, samo što dva najavljena lika uopšte nema u igri.