Коју игру следећу да скинем?

1. Умал да разбијем лаптоп сад. Бијем се са Фајрфлајем и крешова ми игрица у сред борбе. Јебем ти сунце да ти јебем, како их није срамота да избаце овакву игру.

2. Skinuh How To Survive, RPG sa zombijima.

3. Skinuh How To Survive, RPG sa zombijima.

Kakva je igra?

Preporucite mi neki mmofps, neku multiplejer pucacinu, po mogucstvu besplatnu, ili da moze piratska da se igra preko neta...

4. Yeah, izasao apdejt za Metnema.

5. е фала ти
    дођем до последњег боса и због бага не могу да пређем детенце му јебем

6. курац, не вреди

7. Ja jos nisam ni poceo. Razmisljam se da li da pocinjem uopste kad si ju toliko "nahvalio".
    Ne vidim na drugim forumima da ju pljuju uopste.
    http://www.youtube.com/watch?v=T_YMjXYCjBE

8. Skinuo sam MetroLL, igrao malo, čini mi se da nije loša.

9. Papers, Please nije losa

10. U jes' dobra ova How To Survive, dobar trip. Ko voli fore sa zombijima a uz to i RPG, ova igra je odlična.
    http://megagames.com/sites/default/files/game-images/how-to-survive.jpg
    Kovac's rules

11. Arkham Origins

Krenuo sam na normal
    stigao do one ribe Shive shibe kako vec,
    tu batalio i krenuo od pocetka na hard.

Upravo sam zavrsio i mogu reci da je dobar,
    treba oko 12 sati sa svim side questovima koji postoje
    (sem enigme sto se tice skupljanja i unustavanja kamera,
    ali sa otvorenim svim kulama) i opet ima par gluposti koje bih izmenio ili izbacio ali generalno odlicna igra 9.5 / 10.

Kome se svideo prvi i drugi svidece mu se i ovaj deo.
    Drago mi je da nema magicnih protivnika kao covek glina otrovna ajvi i slicne da kazem neozbilje decije / naivne stvari, nije problem da je nerealno ali nemoj
    da je decije i naivno, sto je ovde sasvim ok.

new game +
    Me nervira kao i u proslom delu samo protrcavas i igras jedino story misije,
    jer ne treba ti xp, vec si skroz nabudzen,
    a side quiestove apsolutno mozes da izignorises jer nista ne gubis ako ih ne radis.

I AM THE NIGH
    je jedan zivot od 0 do kraja :)
    samo me zanima koja je tezina
    (ako moze neko da iskopa, ja sam guglao ali nigde nisam nasao na kojoj je tezini)
    normal je ok i bice u principu lako
    hard je ultra jebeno zbog samo par delova u igri,
    kao recimo bane boss fight prvi, drugi je vec dosta laksi.

Od svih tih bagova jedan jedini mi se desio onaj sa enigma kulom gde nece da udje u ventilaciju, sve ostale bagove nisam imao i radila je igra savrseno.
    A njega sam uspeo ovako da zaobidjem i mogu da kazem da 100% radi i BEZ FIZIKE.

http://www.youtube.com/watch?v=HkDLaojdCCw

Taj kiler krok blinkanje i nestajanje sam imao prvi put
    drugi put je radilo sve normalno.

12. Ја нисам успео ни тако да пређем.

Знаш шта ме јебе. На крају кад се бијем са Џокером у оној капели. Кад разбије прозор и узме да ме сече стаклом уопште не могу да се браним, нема шта нисам притисно.

13. Dajte neki zaebani rts a da nije q&c.

14. El igrao neko novi Rim Total Vor? Kaki je?

15. Ja jesam, nije loš, samo je zahtevan u pm. Ja igram skoro sve na low, a i pored toga mnogo se dugo čeka da odigraju ostale države.

16. @YeahBatch

Klikces desni klik brzo.

17. Ja jesam, nije loš, samo je zahtevan u pm. Ja igram skoro sve na low, a i pored toga mnogo se dugo čeka da odigraju ostale države.

Moj burazer se isto zalio na to, ali procitao sam negde da neki od ovih novijih peceva ubrzava malo taj deo kad igraju ostale drzave... tako da probaj sa tim, mozda pomogne.

18. Školjkabojče, tek vidjeh ono tvoje pitanje gore. Dobra je igra ali za ovo drugo ti ne bih znao šta da preporučim, prekinuo sam sa igrama preko neta.

19. Јесам, Декстеру, и покушавао да држим као кад те иначе нападају неким ножевима и курцима. Не вреди ништа. Гледао сам воктру и тамо се појави оно плаво око Џокера кад напада и пише да притиснеш десни клик, код мене јок.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.