Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Јеееебо те, ја сам мислио да само ја знам за ту игру. Која је то готива била од игрице, обожавао сам оне све факције, Сворм, Мрачни Вилењаци, Варвари, Демони... Па онда магије како су развијене, ањао...
Skidajte WoT svi da igramo!
ili Arma2 Serbia mod... Samo me mrzi 25 gb ukupno skidati :)
inače, igrica je u full-u, odgledajte na yt, imaju postavljene misije od naših što su snimali.. Sve realno, ama baš sve!
Aj ljudi, leba vam, predlozite mi neku dobru igru, neku strategiju, rpg ili avanturu, koja nije poznata a valja. Dugogodisnji sam gejmer i mislim da sam obrnuo sve sto iole valja, ali predlozite mi nesto, mozda se nadje neka dobra igra a da je nisam igrao... :)
Ispiti 2k14. :)
Пробај тај Warlords Battlecry 3, шкољкабоје, ако ти се не гаде старије игре (ова је из 2003.). Игра је у суштини рил тајм стратегија, али хероја и поручнике (јаке створове које можеш да купиш да их имаш за стално, док не погину) крећеш по мапи света, на фазон Total War игара. Има огроман број раса, једно 25-30, од стандардних вилењака, људи и патуљака, до нестандардних људи змија, кужних створова и варвара. Херој добија нивое кроз игру, буџиш му широк дијапазон магија и вештина, стављаш итеме, итд. Ух, од оволике приче сам се опет наложио, мора скинем.
kakva je za vas igra street fighter vs tekken pc version?
Nemoj molim te... xD
E tu igru nisam igrao, ali je iz nekog razloga zaobilazim vec dugo, ne izgleda mi interesantno... igraju mi se igre u kojima zapravo imas nekog izbora i odluke koje uticu na okruzenje i da se ne fokusira samo na borbu, ali da ima i borbe. U svakom slucaju hvala na predlogu, mozda i probam igru ako ne nadjem nista drugo...
Са добром причом, дакле? Који си одновијих РПГ-ова играо, да не набрајам сада? На фазон Witcher, Dragon Age.
Komp mi je vec zastareo, probao sam witchera 2 i bagovao je, posle toga nista... tako da bolje malo starije igre.
Igrao sam Witcher 1, Dragon age 1 i 2 (dvojka mi je bas sranje bila), Skyrim, Oblivion, Morrowind, Gothic 1,2,3, Risen 1,2, Fable, Fallout 2,3, new vegas, Baldurs gate 2, Neverwinter nights 2, icewind dale 2, arcanum, Divinity 2:ego draconis, Mass effect 1,2,3 (ako spadaju u rpg...), Two worlds 1,2, Mount & blade, Vampire the masquerade 1,2, Kotor 2...
Mozda bolje da mi preporucite neku dobru strategiju, posto sam rpgove bukvalno sve koje valjaju igrao :)
Sto se tice strategija, gotivim kad ima dosta nekog mikromenadzmenta, politike, diplomatije...
EDIT:Jel igrao neko pirates of the burning sea?
Razmisljam da krenem da igram, valjda je f2p sad...
EDIT2:Igrao sam i deus ex serijal...
Deus Ex - Human Revolution. Fenomenalna igrica.
Crusader kings 2 sa game of thrones modom, bas je gotivno!
Sutra izlazi novi Assassin's creed ako nekog zanima. U pitanju je Liberation HD (igra sa psvite, portovana na pc, ps3, xbox360, samo u hd-u, naravno)
Lepo urađena igra.
http://youtu.be/YyIvjIpOnFE
e, treba drugu neka full igrica u kojoj može da bude krimos
dajte prijedloge
ja se ne razumijem
Легија у земљи чуда
jepse, ozbiljna sam
Mafija lolo
Wolf among us... Zasto sam toliko cekao da odigram ovo REMEK DELO?
Jedina zamerka sto je jako kratko, bukvalno sam uzeo da vidim kakva, zaigrao se i zavrsio.
Jedina zamerka sto je jako kratko, bukvalno sam uzeo da vidim kakva, zaigrao se i zavrsio.
+1
Sabija, jedva čekam sledeću epizodu.