Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jako je velika razlika izmedju epizoda koliko sam ukapirao...
The banner saga je njesra, sad sam skinuo. Nema uopšte glasova samo čitaš tekst.
To i mene nervira, ali mi se ostalo sviđa. Prelepo je nacrtano.
Pederi iz Telltale obećavaju drugu epizodu Wolfa do kraja Jaguara sada, mora biti, mater mu, ne mogu ja toliko da čekam i Wolf i Walking Dead nastavak, nije u redu.
Jel igrao neko call of duty ghost, valjal cemu to?
Razmisljam da opet skinem prva tri dela princa,mnogo su dobri a drugi deo jeste malo mračan ali ja nisam sreo zajebanijeg negativca nego tu. Celu igru bezis od Dahake i mnogo mi bio jeben osecaj u tim deonicama igre.
Jel igrao neko xcom: enemy unknown?
Nije losa igra, mada imam dosta zamerki... prvo i najvece je nedostatak vokala, pa mora dosta da se cita... da sam hteo da citam kupio bih knjigu! lolololo
Nisam jos presao igru, ali mislim da sam pri kraju... sama prica mi je u fazonu dragon age-a, samo uproscena. Borbeni sistem nije nista posebno, a veci deo igre se svodi na borbeni sistem plus donosenje odluka u prozorima koji iskacu izmedju borbi, mikromenadzment je sveden na minimum, lvl-ovanje likova je bezveze odradjeno. Svidja mi se grafika kako je odradjena, stvarno lepo izgleda, doduse dobro bi doslo jos malo animacije i nekih efekata... Jos jedna ogromna zamerka mi je sam nacin na koji te uvode u pricu, kao i intro koji te uvodi u igricu a zapravo ti nista ne govori i bas je bedno odradjen. I poslednji nedostatak je to sto nema nekih sitnih stvari koje treba da upotpune atmosferu, npr. sunce im se zakucalo i ne pomera se, tako da nema mraka, kako onda jebeno svi spavaju po danu i niko se u igri ne zali da ne moze da spava jer nema mraka... itd.
Sve u svemu, nije losa igra, ali ima previse zamerki da bi bila dobra igra, po mom misljenju.
Ај препоручите нешто што има јаку причу
Wolf among us
Шломо рабуне, Мас Ефект 1-3. Или ако више волиш пионт ен клик варијанту, онда ти препоручујем Санитаријум, матора игрица која је далеко испред свог времена била.
ево шта сам ја обрнуо у последњих пар месеци, јеига, кад неам шта да јебем, ја се онда окренем игрицама.
Метро Лест Лајт - па стварно до јаја игрица. Иначе не волим хорор пуцачине, али серијал Метро уз сјајног Сталкера су ми маст плеј.
Фар Крај 3 - оно, океј је, пази кад има чак и причу неку лел, ал опет уме да смори, јер само идеш идеш пуцаш пуцаш....
Асасинс Крид 4 - Можда и најбољи део до сада. Обрнуо сам све делове од кад се појавио, осим првог, јер сам имао неку баговиту верзију. Поморске битке су тако једноставно одрађене али им то ич не умањује уживање у њима. сјајан гејмплеј
Кингдомс оф Амалур Риконинг - оно, океј акциони РПГ, идеш и пребијаш, графика је превише шарена за мој фазон РПГ, али је ипак сјајна забава. И то богаоца дугачка. Играм је већ пар месеци, по квест-два дневно, ко некад Скајрим што сам пикао. Игрица има сјајан систем левеловања, тако да мош да будеш пребијач који се шуња и баца мађије и тако ти трипови.
Томб Рајдер 2013 хихих - игро сам само први и други део и то на сони кецу кад се појавили, нисам фан серијала, нит сма их играо, али овај последњи део је одличан. нервирају само они квик тајм екшн моменти, има их превише за једну ПЦ игрицу, али контам да је игра портована с конзоле.
Хвала за предлоге. Пробаћу прво ове вукове, па онда мас ефект кад се сморим. Елем да наведем неке игре што сам ја цепао у скорије време.
Кол оф дјути гоустс - Кул игрица, испратио сам сваки КоД до сада, увек испуне очекивања. Свидела ми се кампања, али ипак је КоД сада претежно мултиплејерска игра, не посвећују се толико сингл плејеру. Треба пробати у сваком случају.
Метро лест лајт - Симпатична игра. Доста боља од првог дела. Ко воли линеарне пуцачине са солидном причом нек скида.
Скајрим - Шта рећи, играм га већ 6, 7 месеци и још увек није досадио. Прејебена игрица, обавезна за сваког иоле озбиљног гејмера.
Џерико - Старија игрица, из 2007. Хорор игра са солидном причом и много добро осмишљеним гејмплејом, јер не управљаш једним ликом, него тимом од 6 људи, са сваким чланом екипе посебно у одређеном тренутку. Звучи компликовано али доста добро одрађено, Ко тражи добру пуцачину која није захтевна, нек цепа ово.
Икс мен - Вулверин - Једна од ретких игрица урађена према неком суперхероју да ваља. Борбе су одлично одрађене, постоји безброј начина да осакатите противнике металним канџама. Много забаве без напрезања мозга око приче.
Биошок Инфинит - Као и до сад, биошок јебе са причом. Трећа игрица у серији, мени лично није најбоља, али свеједно феноменално урађена. Пуцачина у свом најбољем облику.
Potpisujem sve što je Školjka rekao.
Vuka treba svi da igraju, a kome se sviđa taj fazon a da slučajno nije igrao D Voking Ded neka ispravi tu grešku.
Ja nisam igrao Voking Deda, nerviraju me ti zombiji...
Veruj mi, nisu toliko bitni zombiji, nije pucačina. Fokus je na priči koja sabija.
Da da, vuk i voking ded bas kidaju, jedino sto mi se nije svidelo u vuku je sto ima previse borbe, verovatno je bilo do mojih odluka u igri, ali bas se secam da sam se trudio da izbegavam borbu ali da sam nekako uvek zavrsio na pesnicenju...
Odigrah vuka igra stvarno mnogo jebe samo šteta što će izlaziti po epizodama
Jel ima najave kad će druga izaći
Instalirao ovu novu igru ''Consortium'', jebeno mi laguje a grafika njesra... smanjim detalje sa very high na low i iskljucam antialiasing i ostale kurce i opet isto. Sve komande u igri mi kasne po sekund, mis laguje i zanosi, ponudjene opcije za dijaloge se jako sporo pojavljuju na ekranu i kasno reaguju na izbor, totalno neigrivo!
Ne kontam, dal je do mog kompa ili sta, uopste mi ne deluje zahtevno igra, ne znam sto je neigriva na mom kompu...
хау то сурвајв курчина од игрице треба бановати онога ко ју је предложио
Kažu da ide druga epizoda Vuka u februaru. Inače, ima strip po kome je to rađeno, Fejbls, ima ga na torentu, pa ko voli nek izvoli.
Moj buraz procitao stripove, kaze da su odlicni...